aster Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Wlasnie nie dawno dostalem ten utwor i kiedy go uslyszalem to oszalalem, slyszalem go daaaaaawno temu i praktycznie o nim zapomnialem, wedlug mnie on wymiata. Nie wiem jaki to gatunek ani trance, techno, mi podchodzi na HardStyle, ale nie wiem. Utwor jest bardzo prosty, ale wymiata szczegolnie to: turu ruru czy cos takeigo :D Od wczoraj moi sasiedzi slysza wysokie frekwencje z glebokim bitem :D Wasze opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 ee... 95 ? CDDB zglasza plytke jak 1999 z kategorii club dane.. wydawca ( polydor.de) na okladce tez napisal 99 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 aster thx zes zapodal taki temat... slucham i wpadam w trans :] ja nie lubie techno ani nic pokrewnego a to jest ... jak zielsko "turu ruru czy cos takeigo " wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Wiekszosc utworow Mellow Trax syci. Znam kilka utworow i nie wiem ktory najbardziej mi lezy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 ee... 95 ? CDDB zglasza plytke jak 1999 z kategorii club dane.. wydawca ( polydor.de) na okladce tez napisal 99 :>utwor zostal wydany na vinylu w 1995-12-31, sadze ze moje dane sa bardziej prawidlowe :) w 1999 roku to go wydali jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 A ja zadam pytanie z innej beczki, znacie taki utwór muzyki klasycznej, który często się pojawia w filmach związanych z szatanem, apokalipsą. Teraz jest często w telewizji w reklamie reeboka, co taki typ na początku stare korki pokazuje. Bardzi mi zależy na tym utworze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 michalak ... kierownica na poswiecony temu topic wyzej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 utwor zostal wydany na vinylu w 1995-12-31, sadze ze moje dane sa bardziej prawidlowe :) w 1999 roku to go wydali jeszcze raz polecam zerknac http://www.mellow-d.de/releases2.php zapomnieli sie przyznac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 utwor zostal wydany na vinylu w 1995-12-31, sadze ze moje dane sa bardziej prawidlowe :) w 1999 roku to go wydali jeszcze raz polecam zerknac http://www.mellow-d.de/releases2.php zapomnieli sie przyznac ??? O Boze http://www.myimgs.com/view.php?id=69bb18ec...=810&height=610 TERAZ WIDZISZ??????????????? oczywiscie na stronie discogs znajdziesz takze versje ktore byly wydane w 1999 ale tutaj sa pytajniki czyli musi to byc stare takze, zobacz na ten sklep!!!!!!!!!! Ten sklep jest pewny z datami EDIT: Jeszcze jedno TY chyba czegos nie rozumiesz? zanim jakis utwor trafi do normalnego zjadacza chleba (czyli taki ktos jak ty) to duuuuuzo wczesniej wychadza whitelabely promo i inne (akurat to nie ten przypadek) To ze pisze tak na jego stronie nie znaczy ze to nie bylo wczesniej dostepne. Ja mam 3 utwory ktore beda dostepne dla ciebie w czerwcu i nie mowie tutaj o jakis mp3 (wiem ze slabe porownanie bo w tym przypadku mowimi o latach)....... Wiesz kiedy bylo wydane Cafe Del Mar?? Oczywiscie zaraz na discogs albo gdzie indziej wstukasz i ci wyskoczy ale to nie o to mi chodzi. To bylo pytanie retoryczne. ............................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 haha.. ale sie zoladkujesz :) daj spokoj i nie tym tonem prosze. tyle tytulem wstepu. Chyba naturalnym odruchem jest sprawdzenie w pierwszej kolejnosci zawartosci homepage'a wlasciciela/kompozytora/wykonawcy jakiegos utworu a nie dlubanie po butikach za wersja beta danej piosenki ;] pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 haha.. ale sie zoladkujesz :) daj spokoj i nie tym tonem prosze. tyle tytulem wstepu. Chyba naturalnym odruchem jest sprawdzenie w pierwszej kolejnosci zawartosci homepage'a wlasciciela/kompozytora/wykonawcy jakiegos utworu a nie dlubanie po butikach za wersja beta danej piosenki ;] pzdr. masz racje, przepraszam (szczerze). jeden ch*j kiedy byla wydana, sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Ja mam singla z oryginalną wersją jak i z Remixami między innymi Kai Tracid i Tom Wax, na płytce pisze 1999r. :wink: Pamiętam jak siostra kupiła tą płytkę to był czad :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 lekki OT ... aster .. jestem w szoku! chyba po raz pierwszy ktos na publicu uderzyl sie w piers z napisem mea culpa.. peace & pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...