Blue Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 wywaliłem silencera i jest wszystko ok!! cały czas chodzi na podkręconym! 2 razy zakładałem tego silencera!! z jednej strony ma byc mocniej przykręcone czy obie strony równo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 wywaliłem silencera i jest wszystko ok!! cały czas chodzi na podkręconym! 2 razy zakładałem tego silencera!! z jednej strony ma byc mocniej przykręcone czy obie strony równo? ma przylegac rowno do rdzenia wiec z kazdej strony tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 11x242 (inny proc i już nie lata dobrze >2,7GHz w 3DMarkach) Grafa 502/423 I wyniczek 7965 3DMarks http://service.futuremark.com/compare?2k3=2765972 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 11x242 (inny proc i już nie lata dobrze >2,7GHz w 3DMarkach) Grafa 502/423 I wyniczek 7965 3DMarks http://service.futuremark.com/compare?2k3=2765972 Ładnie, ładnie :twisted: Czekamy na 8k :) Brakuje tylko 35pkt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ROX :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Yotomo, super :D Zastanawia mnie jednak jeden fakt. Ty od dłuższego czasu skorbiesz mozolnie po kilkanaście punktów ciągle coś kombinując i jeszcze 8k nie masz, a Lancer od razu walnął ponad 8k i zadowolony. I jakoś tego wcale nie udokumentował....Ciekaw jestem jak mu to wyszło, bo wątpię że miał "lepszy" egzemplarz do modowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Yotomo, super :D Zastanawia mnie jednak jeden fakt. Ty od dłuższego czasu skorbiesz mozolnie po kilkanaście punktów ciągle coś kombinując i jeszcze 8k nie masz, a Lancer od razu walnął ponad 8k i zadowolony. I jakoś tego wcale nie udokumentował....Ciekaw jestem jak mu to wyszło, bo wątpię że miał "lepszy" egzemplarz do modowania. Lancer miał XT i na zimnej wodzie poleciał mu 520 (chyba) rdzeń, a ramsy podobnie jak u mnie ... Poza tym nie pamiętam jaki proc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 No i wyciskania ciąg dalszy ... Tym razem na GPU poszło 2,20V (2,07V minimum pod obciążeniem) i przeszło 3DMarka na 504MHz :lol: Wyniczek 7991 :cry: (ech te 9 więcej i zakończył bym batalię z 2003 8) ) http://service.futuremark.com/compare?2k3=2770596 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 No i wyciskania ciąg dalszy ... Tym razem na GPU poszło 2,20V (2,07V minimum pod obciążeniem) i przeszło 3DMarka na 504MHz :lol: Wyniczek 7991 :cry: (ech te 9 więcej i zakończył bym batalię z 2003 8) ) http://service.futuremark.com/compare?2k3=2770596 No ładnie :) Tylko pozazdrościć i pogratulować 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Yotomeczek, jakie Ty masz chlodzenie tego swojego potwora?? Moglbys zapodac jakies foty?? GRATULUJE wyniku! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wrzuc fotki :) ja tez chce zlookac tego Monstera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 wrzuc fotki :) ja tez chce zlookac tego Monstera :) Hehe - jak odpalę kamerkę internetową to jakieś mgliste foty rzucę :lol: Chłodzonko WC - całkiem wydajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 yotomeczek to teraz mozesz sie schowac do kąta z tymi twoimi 7991 ;) mozecie juz wpieprzac swoje kapcie! dzis na cpu 225x11 uzyskalem rekorodwy wynik: Buhwhhahahahah :gitara: co prawda to kolejny przyklad na dziury jakie sa w 3dmarku i jakie on potrafi platac figle, no ale fajnie z drugiej strony popatrzec na taki wynik... POZDRO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Blue jakiego masz Radeona : BBA czy jakiejś firmy ( jaki ram ) ? Ja mam BBA z Infineonami 3,0 i na razie mam 430/660 z Silencerem i radiatorami ma ram-ie. Spróbuj stery Fortona - dają kopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 A mi 3dMark2003 nigdy jescze zadnego takiego błędu nie wygenerował :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 yotomeczek to teraz mozesz sie schowac do kąta z tymi twoimi 7991 ;) mozecie juz wpieprzac swoje kapcie! dzis na cpu 225x11 uzyskalem rekorodwy wynik: Buhwhhahahahah :gitara: co prawda to kolejny przyklad na dziury jakie sa w 3dmarku i jakie on potrafi platac figle, no ale fajnie z drugiej strony popatrzec na taki wynik... POZDRO! A masz orba do niego ?? niestety nadal prowadze 8697 http://service.futuremark.com/compare?2k3=2639744 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Kto da pierwszy 9k :?: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 nie rejestrowalem wyniku bo nie uznaje takich wynikow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 A mi 3dMark2003 nigdy jescze zadnego takiego błędu nie wygenerował :lol:Błędy są na PCB od R350. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 A mi 3dMark2003 nigdy jescze zadnego takiego błędu nie wygenerował :lol:Błędy są na PCB od R350. Być może, ja i tak jestem uczciwy i podaje tylko dobre wyniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 A mi 3dMark2003 nigdy jescze zadnego takiego błędu nie wygenerował :lol:Błędy są na PCB od R350. Gadanie - to nie jest błąd który występuje zawsze akurat na PCB od R350 - błąd wystąpił u mnie jak rdzeń nie wyrobił na naturce i VPU recouver zresetował zegary (nie wyłączam go bo żadnego wzrostu punktowego nie zanotowałem - a szkoda mi wind ...) Wystąpił tylko raz choć 2003 przeleciał już kilkaset razy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Sorry. Trochę namieszałem . Chodzi mi o błędy w wyświetlaniu po modowaniu na XT ale nie o to tu chodzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Sorry. Trochę namieszałem . Chodzi mi o błędy w wyświetlaniu po modowaniu na XT ale nie o to tu chodzi . To to juz chyba każdy powinien wiedzieć :) Temat moda na Xt przerabiany był na tweaku już kilkaset razy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 8000 pękło 8) http://service.futuremark.com/compare?2k3=2774810 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 dobra to ja juz nie mam pytan! :) btw mozecie looknac tego topica http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=934938#934938 przeczytac to co tam napisalem co sie stalo z moja karta bo sie strasznie teraz boje :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Blue jakiego masz Radeona : BBA czy jakiejś firmy ( jaki ram ) ? Ja mam BBA z Infineonami 3,0 i na razie mam 430/660 z Silencerem i radiatorami ma ram-ie. Spróbuj stery Fortona - dają kopa. ja mam kupionego na aukcji w niemczech club3d radeon9800 pamieci to samsungi 2.8ns.Rdzen lata na 470 a pamieci na 660. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 7000 pękło :twisted: http://service.futuremark.com/compare?2k3=2778611 i pomyslec ze dzis przesmarowalem rdzen OCZ Ultra 5+ Silver zastapiajac jednoczesnie silikon ktory byl z silencerem.. ROX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 R.i.P Barton 2500+@3200+ FSB 210x11 ! proca to masz spoko 3400+ a nie jak w podpisie 3200+ Czy ktoś z was testował różne ustawienia timingów w progsie ATI TRA Tools 1.0.0.352 ??? ponoć mozna uzyskać kolejne 100-200pkt w 3D Marku ? mnie cos nie wychodzi choć obniżyłem część timingów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Mam taki szybkie pytanko, dzisiaj będe chyba szedł kupić radka szafirka 9800PRO i chciałbym trafić na R360 i tu własnie pytanie, jak jest z dostepnoscią kart na tych rdzeniach, taka sama jak była 1-2 miesiące temu, mniejsza, wieksza szansa? Może mnie ktoś oswiecić bo ostatnio opuśiłem się jezeli chodzi o wiedze na w/w temat :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Wersje na PCB od XT chyba w 80-90 % to R360 Jak odróżnić znajdziesz szukając na forum Sappfire 9800 Pro PCB XT kolega kupił na katowickiej giełdzie w ubiegłą Sobote wersja na pcb xt z VPU R360 w firmie ProofComputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...