MayhemTPC Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Witam, mam problem, o ktorym nic nigdzie nie moglem znalesc. Podlaczam TV do swojego R8500 (Hercules), wszystko gra, wszystko jest OK, tylko jest jeden mankament: Przejscia tonalne kolorow (np plansza TVN SIEDEM REKLAMA - to granatowe tlo, niebo w filmach DIVX, itp.) nie sa plynne, tylko nalozone warstwami, tak jakby bylo to w 16bit kolorze. Co z tym zrobic? bo nigdy z czyms takim sie nie spotkalem. Konfig: Radeon FDX 8500 Herculesa, TV Thomson 29" 100Hz, kabel koncentryczny. Na S-Video nie sprawdzalem, ale narazie w gre wchodzi tylko koncentryk, na ktorym i tak powinno byc OK. Dodam ze jakosc kabla jest dobra, bo jest wykonany z kabla antenowego. TV mam ustawiony jako secondary, rozdzielczosc 1024x768 pulpit+TV, kolor 32bit. Czy ktos wie o co chodzi??? dzieki z gory i pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MayhemTPC Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 dodam, ze sterowniki nic nie zmienily. Mialem Cat. 3.7, teraz mam Cat. 4.2 ze strony Herca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 u mnie na takim samym radosławie i telewizorze SONY 29" 100Hz wszystko jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...