memorando Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 jak zabezpieczyć dysk systemowy przed nieautoryzowanym dostępem? chodzi mi o soft a w najgorszej sytuacji aby to był klucz sprzętowy mam ważne dane na dysku a niechcę aby mi ktoś grzebał na dysku a okno logowania windowsa xp jest do bani bo można zawsze uzyskać dostęp z konsoli i można nawet formatować hdd a mi jest potrzebne max bezpieczeństwo...może jakieś rady co zrobić z tym fantem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Windows NT(NT4/2000/XP/2003), szyfrowana partycja NTFS, hasło na uruchamianie komputera w biosie, kłódka na obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Windows NT(NT4/2000/XP/2003), szyfrowana partycja NTFS, hasło na uruchamianie komputera w biosie, kłódka na obudowie. a hasła serwisowe na bios? a może jakiś jest czytnik lini papilarnych że jak niewsadzę łap moich to nieodpali? albo jakaś metoda komp na kartę z czytnika?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Kiedys gdzies widzialem klucz sprzetowy w postaci cusia wtykanego w USB. Puki nie wlozyles klucza nie mogles bawic sie na kompie, widzialem to w jakiejs gazecie.. ale ktorej to juz nie pamietam, tylko tez powstaje pytanie w ktorym momecie ten klucz jest wymagany, czy przy odpaleniu windy czy przy samiutkim starcie kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Może to pomoże :-) http://www.bootandgo.kamp.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...