noe9 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 czy ktoś wie jaki jest typ gwintu w bloku DD Maze 4 GPU? jets to gwint 1/2" czy 3/8"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 To zależy jaki chcesz kupić. Do wyboru są obydwa. W prolinie sa sprzedawane z 1/2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 To zależy jaki chcesz kupić. Do wyboru są obydwa. W prolinie sa sprzedawane z 1/21/2'' to srednica weza ID pasujacego do danej zlaczki!!!, a nie srednica samego gwintu w bloku. Z tego co wiem DD uzywa gwintu 1/4'', ale zlaczki sa na waz ID 1/2'' co odpowiada naszemu 12mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Właśnie chodzi mi o gwint... bo chce kupić ten blok wykręcić z niego króćce i zamontować wtykowe 12mm albo 14mm tylko nie wiem jaki jest gwint... bo złączki wtykowe na MCS mają gwint 3/8" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...