KubsonBrowar Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 witam jak wiecie lub nie wiecie przymierzam sie do zmiany kompa.mam celka 300a a bede mial dunia 1600 zmieniam oczywiscie mobo ram i grafe.Obecnie mam 1 wentylator przy zasiłce.Potrzebuje jeszcze do procka ale czy to wystarczy ?? 2 wentylatory będą w stanie utrzymac odpowiednią temp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 W pierwszej kolejności to sobie zobacz jakiej mocy jest ten zasilacz który masz. Jeśli pochodzi on z epoki Celerona 300 to już odkładaj kaskę na jego wymianę - nie podoła nowym podzespołom... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubsonBrowar Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 co prawda wymieniałem zasiłke rok temu ale i tak zmienie ale nadal nie znam odpowiedzi na pytanie z tematu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 to zalezy jaki sobie obieg powietrza w budzie zrobisz najlepiej jak sa 2-3 jeden z przodu ktory zasysa powietrze , drugi z tylu ktory je wyrzuca z budy i mozesz sie pokusic o jeszcze jeden z boku ktory bedzie tez pompowal powietrze do srodka . Wtedy masz pewnosc ze w budzie jest cyrkulacja a co za tym idzie chlod... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 zalezy co masz jeszcze na mysli mowiac wystarczy ? jak masz zamiar krecic nie wiadomo jak tego kompa to nawet 10 wiatropedow ci nie wystarczy :| Jezeli jednak ma to u ciebie cialac jako standard duron to nie masz co ladowac nawet 1 wentyla wicej . . . Optymalnym wyjsciem bedzie montaz jednego wentylka z przodu jakiegos cichego i jednego z tylu . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...