kazik2000 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 To widze Tobiasz że nawaliłes więcej tego, co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Ale i tak plóm UBER ALLES :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zwolennicy Plóma tworzą społeczność aktywną - możemy sobie plómkać... A cóż mogą czynić blurpowcy? Blurpać? - nie, to zdecydowanie nie brzmi dobrze, podobnie jak sam blurp, który lepiej zrobi jak się schowa do szafy... :P :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 I`m just cool like a PLÓM 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Nie ugne sie pod jazmem Pló[costam]. Chocbym mial zjesc na surowo tego chomika, po uprzednim wydrukowaniu go. Nie ugne sie! Basta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zwolennicy Plóma tworzą społeczność aktywną - możemy sobie plómkać... A cóż mogą czynić blurpowcy? Blurpać? - nie, to zdecydowanie nie brzmi dobrze, podobnie jak sam blurp, który lepiej zrobi jak się schowa do szafy... :P :plum: BLURP !!! a pluma to : :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczq Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Hmm A czy mógłbym się dowiedzieć co to jest PLUM i co to jest BLURP?? Bo chyba nie jestem w temacie :( Szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodzi. jak nowicjuszowi wystarczy Ci taka wiedza 1.Plóm to jest plóm 2. blurp to blurp 3.Plóm jest nieporównywalnie lepszy od blurp Plóm dla Ciebie! :plum: Plóm to ten niby króliczek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Hmm A czy mógłbym się dowiedzieć co to jest PLUM i co to jest BLURP?? Bo chyba nie jestem w temacie :( Szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodzi. jak nowicjuszowi wystarczy Ci taka wiedza 1.Plóm to jest plóm 2. blurp to blurp 3.Plóm jest nieporównywalnie lepszy od blurp Plóm dla Ciebie! :plum: Plóm to ten niby króliczek?tak ;] a blurp to ten gitarzysta zespolu discopolo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Chyba "Bojsów" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Chyba "Bojsów"nie okreslilem jakiego zespolu, ale pewnie masz racje, bo ja sie na tym nie znam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja też, ale strzelam :PJa też, ale strzelam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dasabdul Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Strzelajcie!!! I tak traficie siebie nawzajem. BLURP to nie Statua Wolności którą każdy widzi i każdy zna. BLURP się objawia odrobiną dreszczu na plecach, rozbłyskiem w oczach i przyśpieszonym oddechem. Reszty nie zdradzę. Ale spróbujcie zasnąć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 wszystkim zwolennikom BLURP zycze wesolych jajkow ;P ,a plampom otwarcia umyslow... p.s. troche spuxnione ale se BLURP'alem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 plóm sie łatwiej pisze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Xywa sie jednak zdecydowal widze i zostal blurpowcem :roll: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Xywa sie jednak zdecydowal widze i zostal blurpowcem :roll: :evil: Coż - ludzie popełniają błędy, niestety... plóm :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Bzium Fanklub - T shirty Bzium za 50 % ceny . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Bzium Fanklub - T shirty Bzium za 50 % ceny . Nie powiem, nowa partia długo nie pożyła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 widze nic sie nie zmienia i plóm wciaz rzadzi,to dobrze :D nie ma to jak dobre info na dobranoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 widze nic sie nie zmienia i plóm wciaz rzadzi,to dobrze :D nie ma to jak dobre info na dobranoc :) I nic się nie zmieni - plóm jest przeznaczone do górowania nad ciemnym blurpem :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 przysniło sie Wam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja dalej nie wiem... Nie moge w zadnym z rozwiazan odnalezc prawdy... Zaryzykowal bym nawet twierdzenie ze BLURP niczym nie rozni sie od plum! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja dalej nie wiem... Nie moge w zadnym z rozwiazan odnalezc prawdy... Zaryzykowal bym nawet twierdzenie ze BLURP niczym nie rozni sie od plum! Nie bluznij prosze, azaliz nie powiedziano : nie wzywaj imienia BLURPa swego nadaremno ?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja dalej nie wiem... Nie moge w zadnym z rozwiazan odnalezc prawdy... Zaryzykowal bym nawet twierdzenie ze BLURP niczym nie rozni sie od plum! Nie bluznij prosze, azaliz nie powiedziano : nie wzywaj imienia BLURPa swego nadaremno ?? :twisted: D"U"P"A :wink: tyle powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja dalej nie wiem... Nie moge w zadnym z rozwiazan odnalezc prawdy... Zaryzykowal bym nawet twierdzenie ze BLURP niczym nie rozni sie od plum! Nie bluznij prosze, azaliz nie powiedziano : nie wzywaj imienia BLURPa swego nadaremno ?? :twisted: D"U"P"A :wink: tyle powiem Jakaś nowa opcja obok blurpa i PLÓMA :D hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja dalej nie wiem... Nie moge w zadnym z rozwiazan odnalezc prawdy... Zaryzykowal bym nawet twierdzenie ze BLURP niczym nie rozni sie od plum! Nie bluznij prosze, azaliz nie powiedziano : nie wzywaj imienia BLURPa swego nadaremno ?? :twisted: D"U"P"A :wink: tyle powiem Czy nie powiedziales za duzo ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 BLURP! to nie opcja a jedyna i niepodwazalna PRAWDA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 BLURP! to nie opcja a jedyna i niepodwazalna PRAWDA Amen brother 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 BLURP! to nie opcja a jedyna i niepodwazalna PRAWDA Amen brother 8) Taką wiarę to sprzedają po 3zł na straganie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 plÓm plumas cały czas !!! :D nie do przebicia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...