raki Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 No właśnie... ma problem z filmami w formacie mpg. Chodzi dokładnie o to iż po pewnym czasie dzwięk wyprzedza obraz... czy ktos wie jak temu zaradzić ... :?: Proszę o rady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 a przeinstalowales kodeki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 tak... już próbowałem NIMO, FFD, jakies inne codec pack z frazpc.pl i na nic... dalej to samo :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 a od nowosci masz taki problem? od zawsze czy od jakiegos czasu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 No... pierwszy raz zauważyłem to jak oglądałem Droge bez Powrotu jakiś miesiąc temu... No i znowu dzisiaj oglądająć (próbując) 40 dni i 40 nocy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 a mi coś sie wydaje że to chyba nie ten dział koleżko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 a mi coś sie wydaje że to chyba nie ten dział koleżko...A mi sie wydaje... że do OPROGRAMOWANIA to chyba nie mozna tego wrzucic.. więc wylądowało na Oslej... jednak jesli moderzy uznaja że faktycznie to nie ten dział, to prosze o przeniesienie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Zainstaluj sobie Allplayera ale tego 2.1 on ma taką opcję LiveUpdate i tam samoczynnie pobiera kodeki te co są potrzebne. ja mam tylkko te co pobralo i nie mam zadnych problemow z filmami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...