rajder Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Moze ktos wie gdzie mozna dostac dyski twarde Nikimi. Szukalem w necie, ale bez skutku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 A Ja tak z ciekawosci zapytam czemu akurat Nikimi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 nigdy nie slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Nikimi to jest firma ktora ma bardzo tanie dyski ale malo wydajne . Sa one daltego takie tanie bo firma ta nie ma wlasnej produkcji ale skupuje od firm produkujacych HDD te nieudane badz te uszkodzone dyski i sama je naprawia , ma zamiast produkcji taki jeden wielki serwis... Daje na swoje dyski 12M gwary , ale ja bym na twoim miejscu bardzo dobrze przmyslal sobie zakup takiego dysku bo firmowe sa tylko o jakies 50-100 zl. drozsze wiec to nie taka wielka roznica . No chyba ze kogos nie lubisz i to dla niego jest ten dysk... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 to czemu zamierzasz kupic dysk nikim a nie jakis firmowy o 50-100 zl drozszy? pytam z ciekawosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 moze nie wiedzial ze to taka firma a widzial ze sa tanie i zaczal myslec ?!?! :) W kazdym razie ja bym sie tego nie dotykal ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...