MAGIC Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 :?: :?: :?: Wie ktoś jakie temperatury osiąga ten proc ??? I czy taki radial Thermaltake P4 Spark 7+ z pastę Arctic Ceramique będzie dobrze ??? Wszystko na takiej płycie Microstar PT880Neo-FISR Prosze o opinie i porady. :?: :?: :?: :idea: Bo płyte, radiator i paste :) mam tylko teraz mam zamiar wymienić mojego P42.8 na w/w Prescott`a :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 MAGIC na pytanie ci nie odpowiem ale jak mam do ciebie pytanie, jak to jest możliwe że masz 16.5k w 3dmarku01 a 6200 w 03. Ja mam 19281 w 2001 a w 2003 tylko 5881? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 radki XT osiagaja kolo 17000k w 2k1 a 6000 2k3, wiec chyba nic takiego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ja 3dmarków nie robiłem więc nie wiem na każdym systemie marki zachowują się inaczej sprawdzane na 2 identycznych kompach na 2 systemach Win2k i Win98 i były inne wyniki ja przy odpaleniu testów miałem czysty sys ze sterami nic więcej a to też dużo daje teraz wymieniłem mobo tą w/w i musze odpalić marki :?: :?: :?: A CO Z ODPOWIEDZIĄ NA MOJE PYTANIE :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 prescotta chcesz ?? :/, ja bym na twoim miejscu kupil northowooda 3-3,2GHz, ale ten TT powinien styknąć na tą "grzałkę" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Powiem tak, Kolega złożył kompa na Pres-kocie 2,8BOX (Abit ai7) 55C Idle a po 3 godz. giercowania 70C ,w budzie 2 wentyle zreszta chodzi jakoś niemrawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 OK a jaka będzie temperatura na tym radiatorku co podawałem wcześniej ??? ??? ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 OK a jaka będzie temperatura na tym radiatorku co podawałem wcześniej ??? ??? ??? a kto to wie ,może z 5 C mniej niż w moim opisie.Dodam że kalafiory u kumpla grzały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 @ magic - masz za malo fps'ow w grach ze chcesz zmienic z 2,8 @ 3,2 na presscotta 3 ghz ? raczej sie zastanow jeszcze raz czy ten wybor bedzie lepszy rozwiazaniem niz np; zamianka twojego radka 9700 na radka 9800pro/xt z doplata albo mi mozesz cos kupic np pamieci albo nowa grafe albo poojsc z jakas fajna dziewczyna na kawe albo z kumplami na piwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...