Skocz do zawartości
Decho

Co sie stalo z Chieftec-ami ??? - juz ich nie robia ???

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku tygodni staram sie dostac obudowe Chieftec-a. Nigdzie w Lublinie jej niema. Dzisiaj znalazlem 1 sklep w ktorym mieli dokladnie taka jak chcialem tylko ze biala :(

W innych sklepach niema wogole. SPROWADZIC moga ale inne(np. z seri BX).

Zaczalem sie zastanawiac o co tu chodzi? Czy taki problem jest ze sprowadzeniem obudowy ?

Jak zaczolem sie dopytywac to okazalo sie ze jest tylko jeden dystrybutor Chieftec-a na polske i od miesiaca nie bylo nowych dostaw.

Teraz mam dylemat kupic biala obudowe bo jeszcze jest, czy poczekac az beda czarne.

A jezeli okaze sie ze tej ktora ja chce (z serii dragon lub matrix) juz nie robia ? i teraz beda tylko sprowadzac te nowe. No to kiszka.

Jak wyglada ten temat w innych miastach ? czy u Was tez jest problem z dostaniem Chieftec-a z seri DRAGON - (kolor czarny) ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie Ci :)

Ale rzecz w tym ze pytalem sie czy nie mogas prowadzic.

Odpowiedzieli ze nie am na stanie a dostaw NIE BYLO od PONAD MIESIACA . Czy to nie jest dziwne ??

W naszym mieście chcesz kupić chiefteca .. stary zapomnij ... po pierwsze cena z kosmosu a po drugie wybór jeśli już jest to taki że hmmm ... . Polecam kupno przez internet ... sam tak zrobiłem i wszystko obyło się bez kłopotu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam kupno przez internet ... sam tak zrobiłem i wszystko obyło się bez kłopotu.

Polecam dojazd tramwajem do sklepu :lol:

Eeee coś poknociłeś z tą odpowiedzią i hmmm że tak powiem nie wiem o co Ci chodzi :? ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam kupno przez internet ... sam tak zrobiłem i wszystko obyło się bez kłopotu.

Polecam dojazd tramwajem do sklepu :lol:

Eeee coś poknociłeś z tą odpowiedzią i hmmm że tak powiem nie wiem o co Ci chodzi :? ?

No cóż nie każdy ma szczęście mieszkać we Wrocławiu i mieć do sklepu 15 minut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko jest ,trzeba umiec szukać i gadac 8)

tak jak ok pół roku temu gosc twierdził ze latał po calym lublinie w poszukiwaniu 1 wentyla firmy : "super extra wentyl-musi byc ten" :lol: , no i szukal byl podobno w kilkunastu sklepach i twierdzi niema niema !!! ,byl tez w media markt i niema ! dobra to na drugi dzien wybralem sie do media patrze jest ! wszystko do koloru do wyboru pełna gama asortymentu :? wszystko mozna dostac bez wiekszych problemow, niemialem problemów jescze z niczym w kupnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki wielki za odpiwoedz, o sklepie angela to ja wiedzialem i ogladalem te obudowy. Problem polegal na tym ze ja ja chcialem obejrzec na wlasne oczy nzanim ja kupie i niegdzie w lublinie jej nie moglem znalec. W koncu trafilem na 1 sklep w ktorym mieli 1 obudowe chieftec-a. Po jej obejrzeniu stwierdzilem ze pasuje mi ta buda. :D

Wiec za czolem ponownie chodzic po sklepach zeby zamowic taka jak chce a wiec: Chieftec DA 01B-D-U. Nie spodziewalem sie ze ktos ja bedzie mial na polce. Wiec chcialem ja zamowic.

I wlasnie tutaj moje zdziwienie jak powiedzieli ze nie mozna takiej sprowadzic, bo nie bylo dostaw obudow chieftec-a od ponad miesiaca.

Idac za rada zadzwonilem do wrocka i zamowilem ja w AGNELA-i. Teraz czekam na odbior. :)

Moze cie mi wierzyc lub nie, ale tam gdzie bylem Chieftec-a nie mieli a w 3 firmach widzilem jak wchodza na ta sama strone www zeby sprawdzic czy mozna zamowic i proponowali mi srebrne ale zupelnie inne niz ja chcialem. Z serid DA czarnych NIET. Nie podejrzewam zeby robi;i mi to na zlosc i nie chcieli zarobic. Pozatym ta biala ktora ogladalem byla w cenie 495 zl a taka sama w ANGELA-i 439 zl + koszt przesylki, ale to juz rozwiazalem inaczej. Znajoma mi przywiezie, ktora tam akurat mieszka i jutro bedzie w lublinie :D

p.s. Jak dzwonilem do angela-i i gadalem z typem czy taka maja, to powiedzial ze zostala im ostatnia sztuka. :| Hahahahahah - moze cos w tym jest ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tam musza miec. faktycznie zawalony sklep maja obudowami ale to o niczym nie swiadczy. tak samo sa dystrybutorem sunbeam i na katody i inne elementy podswietlenioew czekali niektorzy nawet miesiac. jak sie nie da sprowadzic bo nie ma to on tez nie maja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi