Skocz do zawartości
daro200

Gwarancja P IV BOX

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem we wrzesniu 2002 P IV 2.4 400 Mhz :( Jak widzicie tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66213 borykam sie z duzym problemem.

Mam pytanko bo dzis bylem w servisie i mi powiedzieli ze nie kazda seria P IV byla na 3 letniej gwarancji. Czy rzeczywiscie tak bylo?? Bo moze mnie servis wkręca w jakąś chukową opcje. Odp bo troche sie zalamalem :( 8O 8O :evil: THX z gory :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zadzwon do zródła i sie zapytaj :lol: ,

telefon

a tak poza tym, masz jakis paragon, fakture i gwarancje pisemną na sprzęt?

next time zawsze jak kupujesz jakikolwiek sprzet każ sobie wypisac gwarancje żeby była na papierku a nie na stickerze,

ponadto pisemną gwarancje z podanym okresem gwarancji rękojmi itp

różne chamy sprzętem handlują niestety, sam sie o tym przekonałem na własnej skórze

powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx za podpowiedz :!: Bo właśnie tak myślałem że ten pxxxxxx<cenzura> servis w chuxxxxxx<cenzura> ze mną leci :!: :evil: Ale czy ja bede mógł centralnie do Intela sie zgłosić jeśli pomiędzy mną a nim jest pośrednik :?: :?: I czy w razie czego to adres Intela to jest ten adres :?: :?: Bo jak tak to ja mam do tego budynku jakies 400 metrów :!: :!: :lol: Bez kitu niektóre firmy w ogóle nie powinny brać sie za sprzedarz, a raczej nie którzy ludzie.

A jeszcze jedno:

Firma ta brała z hurtowni więc jest jeszcze hutownia między mną, firmą a samym Intelem :evil:

Ale jakoś se zaradze. THX ZA POMOC

Co do tamtej firmy to ja tam wpadne :!: :twisted: :!: :twisted: :bij:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalatwialismy kiedys z intelem reklamacje celka 700 ukruszonego - wygladalo to tak trzeba bylo zadzwonic do przedstawiciela oni dali cos do wypelnienia (mailowo) za jakis tydzien przyjechal kurier ktory przywiozl nowego procka z irlandii a zabral starego - tak najpierw dali nowy a potem zabrali stary :)

Ale nie wiem jak to jest z p4 bo z tego co sie orientuje rozne produkty roznie sie zalatwia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam małe wieści i kolejne pytania!!

Dzwonilem do servisu ale bede wiedzial co i jak dopiero w piatek :evil:

Pytania:

1) Do S.Youth: a gdzie sie kontaktowales?? Czy moze na ten adres :?: I o co ja mam tam prosic itp :?: :?:

2) Jak sądzcie czy moge se olać servis i isc centralnie do INTELa :?:

3) Co jest wymagany przy takiej akcji :?: Co ja potrzebuje miec z prockiem :?: Bo ja jedyne co mam to Procek+Cooler BOXowy+Certyfikaty i insrukcje+BOX. Na BOXie napisane jest ze pakowany zostal 09/05/02 czyli 5 wrzesień 2002 :!: Czyli gwarancja formalnie by była.

ODP JAK MOŻECIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm maly OT: chociaz tez o gwarancji (raczej o sposobie jak ja stracic :twisted: ) czy sciagal ktos Heatspreader z P4(jak w podpisie) i tu pytania co to dało (słyszałem ze ok. 3*C ) czy moze jakis link do stronki ( najlepiej filmiku 8) ) Jak było na Tweaku to przepraszam ale nie znalazlem :? Hmm cos znalazlem ale jezeli tak to ma wygladac to hmm... :? Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okazalo sie hukowo. Firma tamta sie wypiela na mnie wiec tylko kontakt z INTELem mi pozostal :( Czy ktos juz cos takiego skladal do nich poprzez e-mail :?: Jesli tak to prosze o szybka i tresciwa odpowiedz co i jak tam trza zrobic :?: THX Z GÓRY

POZDRAWIAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi