Skocz do zawartości
reed

Posty na Oslej Laczce sux ?

Twoje zdanie na temat postow z Oslej Laczki  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twoje zdanie na temat postow z Oslej Laczki

• Posty z Oslej nie powinny sie liczyc do ogolnego stanu
      9
    • Posty z Oslej powinny sie liczyc do ogolnego stanu
      9
    • Lubie napier***c licznik postow byle gdzie
      2
    • Wisi mi ilosc postow
      26
    • Zlikwidowc licznik postow !
      3
    • Jestem spamer, i tak bede tlukl posty na innych forach :)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

zbierajmy (?!) punkty na sofcie i hardzie. A na oślej zdobywajmy uszki  :)

A serio - kogo sensem życia stanie się nabijanie postów to jak będzie chciał nabić to i tak nabije

Hmmmm.............

Cos malo userow tlucze posty na tej ankiecie 8O :lol: :lol: :lol:

Chyba niektorym nie w smak ona :P :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed - nie załamuj się, mnie interesuje wynik  :) .

Ale mam propozycję by poruszyć inny temat - ilu forumowiczów t faceci a ile to kobiełki i dlaczego ich jest 0 (zero)  8O  8O  8O ?

Mnie tez interesuje wynik, i to bardzo, ale siakos cienko glosuja userzy :?

O kobielkach juz bylo, jest ich 3 czy 4 na forumie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe :) Gut ankieta :)

hehe dla mnie licznika moze nie byc ale fajnie wygladaja takie duze cyferki :)

Pozatym jak ktos ma cos do napisania nie tlkow temacie hard/soft to czemu nie ? Niech jego posty sie tez licza:)

Szczeze to wole sobie pogadac na jakis temat na oslej

bo tematy na hard/spft ostatnia so beznadziejne ! A pozatym fajnie znac opinnie innych ludzi w jakims temacie nie zwiazanym z formula strony !

Chociaz masz jakias obraz poszczegulnych osob !

A ile mozna o kompach pisac ? Sa ciekawsze tematy :)

To sie juz pod fanatyzm zalicza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a zakładając, że są "nabijacze" - to przecież ośla stanowi doskonały zawór bezpieczeństwa dla softu i hadcoru :)

Co by się stało gdyby spam zacął zalewać powyższe fora?

A do tego, boże uchowaj, jak by wyschła Ośla?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a zakładając, że są "nabijacze" - to przecież ośla stanowi doskonały zawór bezpieczeństwa dla softu i hadcoru :)

Co by się stało gdyby spam zacął zalewać powyższe fora?

A do tego, boże uchowaj, jak by wyschła Ośla?

Nie chodzi o to Arkady :)

Mam na mysli to ze nabiajac sobie licznik bzdurami na testowym czy oslej, user taki wyglada na zaawansowanego w temacie, piszac na przyklad na Hardware lub sofcie, a ktos swiezy na forum bedzie uwazal takiego goscia za wyjadacza i moze korzystac z jego np blednych rad itp.

Przeciez taki postojebca moze w ogole sie na niczym nie znac, tylko pisac duperele na offtopach 8O

Nie chodzi mi o niepisanie na oslej, sam pisze, ale o to zeby np te posty nie liczyly sie w ogolnym dorobku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi o to Arkady :)

Mam na mysli to ze nabiajac sobie licznik bzdurami na testowym czy oslej, user taki wyglada na zaawansowanego w temacie, piszac na przyklad na Hardware lub sofcie, a ktos swiezy na forum bedzie uwazal takiego goscia za wyjadacza i moze korzystac z jego np blednych rad itp.

Przeciez taki postojebca moze w ogole sie na niczym nie znac, tylko pisac duperele na offtopach  8O

Nie chodzi mi o niepisanie na oslej, sam pisze, ale o to zeby np te posty nie liczyly sie w ogolnym dorobku.

eh jestem posto jebca i sie nie znam na niczym eh tak puki ludzie beda patzryc na te cyferki to tak bedzie :(

Ja poprostu nie mam ochoty pisac na h&p bo tam nie ma nic ciekawego ciagle te same problemy i wojny dlatego sobie odpuscilem czasem sie dopisze ale wole gadac z toba reed czy innymi wszechstronnymi userami na oslej :)

wszczegulnosci ostatnio nasze pogawedki na forum o 8rano sa dosc smieszne:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez taki postojebca moze w ogole sie na niczym nie znac, tylko pisac duperele na offtopach 

nie wpadłem na to. racja. można by się zastanawiać jak spróbować wyłaniać fachowców od postojebców (ql :) ), nie wiem czy znalazło by się złoty środek. zawsze takie a nie inne statystyki pokazywały by coś innego (tak jak optymalizacja benchmarków pod dany soft :) )

Myślę że albo faktycznie się nie przejmować albo jakieś regularne ankietki forumowiczów, albo oddzielny dział, może jakieś strzykawki u góry ekranu z best ten of us?

swoją szosą - osla ql

a co z uszkami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem powinno sie zlikwidowac licznik postów, ponieważ niektóre osoby na tym forum piszą kupe bzdur tylko po to by miec jak najwiecej postow.

Apropos kategorii userów, to tez jest złe, poniewaz jest to zalezne od liczby postów. Kategorie powinniscie dawać wy, czyli moderatorzy według własnych kryteriów, wcześniej przez siebie ustalonych.

np koles ktory przylaczyl sie do forum powiedzmy 1 sierpnia i ma juz na koncie 300 postow czy tam 700 jest w kategorii uzytkownik zaawansowany, chociaz mogl nabijac posty bzdurami, a z kolei uzytkownik, ktory ma 80 postow i przylaczyl sie do forum powiedzmy w kwietniu i pisal same sensowne rzeczy ma miano - początkujący użytkownik. Według mnie to paranoja i nic wiecej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolego Ty chyba nie rozumiesz ze kategorie nie tycza sie umiejetnosci i wiedzy ale zaawansowania na forum !

Wiec co ma piernik do wiatraka ?

Co jak na dyskusje.pl ktos jest mega dyskutantem to wie wiecej o np: Kaziku odemnie ? Nie poprostu ma duzo czasu i checi zeby sobie pogadac !

Ale ty widze ze tego nie ogarniasz !

A to co dla ciebie jest bzdura moze innych interesowac !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolego Ty chyba nie rozumiesz ze kategorie nie tycza sie umiejetnosci i wiedzy ale zaawansowania na forum ! 

Wiec co ma piernik do wiatraka ? 

Co jak na dyskusje.pl ktos jest mega dyskutantem to wie wiecej o np: Kaziku odemnie  ? Nie poprostu ma duzo czasu i checi zeby sobie pogadac ! 

Ale ty widze ze tego nie ogarniasz ! 

A to co dla ciebie jest bzdura moze innych interesowac !

czy mógłbyś sprecyzować do kogo to było ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do Libero

Kurde, sam zaprzeczasz swoim słowom, jeszcze dzisiaj czepiałeś sie do PIT_era że napisał topic o radku 9000 (nieźle go tam objechałeś), a teraz piszesz zupełnie coś innego.

Jesteś poprostu śmieciarz i nic więcej, twoja kategoria powinna być: .... zresztąm, nie chce być taki jak ty i niechce nikogo obrazac, nawet takiej smieciary jak ty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie jest ruznica durny post durny topic :)

Wiec sobie nie zaprzeczam

Pozatym niekturzy moje posty czyaja i sie z nimi zgadzaja

Ty lubisz pisac tylko o sprzecie i nic innego cie zabardzo nie interesuje to masz te 2xx postow i czepiasz sie tych co pisza wiecej

Ja przesto ze moze i smiece wiem cos o kilku forumowiczach i nie sa dla mnie tylko pustymi virtualnymi nickami :)

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pomysł 8) , natchnięty jestem przez gierkę Baldurs Gate: niech każdy ma możliwość "ewoluować" we własnym kierunku (np postojebca, mistrz ruskiego klucza - H, szef ksylafonu - S), lub ewentualnie potem stać się dwuklasowcem i oprócz pierdzenia w licznik postów np. doktoryzować się w hardcorze :lol:

szpas mus zajn :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie przeczytałem posta z innego topica autorstwa Kaloryfera:

cytuje:

"Heh, mysle ze ok.80% postow libero'a to albo posty na oslej laczce albo klotnie ;], chyba taka jest prawda, ale libero poprostu jest taki kontorowersyjny i to nie jego wina, lubi sie...jak by to powiedziec tak ladnie...spierac.

No a wogule to panowie nie ma sie o co klucic nie czepiajcie sie PIT_er'a bo bylo juz pelno postow typu : "Zamowilem i dostalem", "Dostalem i co dalej", "Kupilem i jestem zadowolony" itp."

No i racja, sorki, ze troche sie uniosłem, ale kaloryfer ma racje, potrzebni i tacy na forum.

peace Libero 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi