Skocz do zawartości
reed

Posty na Oslej Laczce sux ?

Twoje zdanie na temat postow z Oslej Laczki  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twoje zdanie na temat postow z Oslej Laczki

• Posty z Oslej nie powinny sie liczyc do ogolnego stanu
      9
    • Posty z Oslej powinny sie liczyc do ogolnego stanu
      9
    • Lubie napier***c licznik postow byle gdzie
      2
    • Wisi mi ilosc postow
      26
    • Zlikwidowc licznik postow !
      3
    • Jestem spamer, i tak bede tlukl posty na innych forach :)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

[...]

Ja jestem za nieliczeniem postow z Oslej.

:arrow: i ja to popieram w 100% 8)

qrcze, moze i zle pamietam, ale wydaje mi sie, ze phpbb nie daje takich mozliwosci :(

a takk btw, to najlepiej wylaczyc statystyki!!!!!!!!!!!!!

takie moje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed~XP to pewnie zboczony gość na punkcie administrowania i niektóre statystyki go wk*rwiają.  :|

ty jestes czlowiekiem chyba troshq chorym i przydalaby ci sie terapia, nie potrafish wytrzymac minuty bez obrazania innych????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed~XP to pewnie zboczony gość na punkcie administrowania i niektóre statystyki go wk*rwiają.  :|

ty jestes czlowiekiem chyba troshq chorym i przydalaby ci sie terapia, nie potrafish wytrzymac minuty bez obrazania innych????????

Teraz czas na obrażenie Ciebie: co mnie się czepiasz sam masz zajoba na punkcie kompów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrcze, moze i zle pamietam, ale wydaje mi sie, ze phpbb nie daje takich mozliwosci :(

Standardowo nie, ale od czego sa tu admini? :)

Ja, skromnie mowiac ;), dorobilem sobie avatarki w phpbb w wersji, w ktorej jeszcze ich nie bylo, czy stan licznika zero dla pewnego klienta, ktory wlasnie szedl na ilosc i bylo to wyraznie widac, wiec dlaczego oni mieli by miec jakis problem?

Wszystko jest mozliwe, jak sie chce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz czas na obrażenie Ciebie: co mnie się czepiasz sam masz zajoba na punkcie kompów

Czepia sie tej wypowiedzi:

Reed~XP to pewnie zboczony gość na punkcie administrowania i niektóre statystyki go wk*rwiają. 

Uwazasz, ze nieslusznie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego ?

Pozno odpowiadam chociaz ciekawiej ten post by wygladal gdybym odpisal troche wczesniej slowami "Zobaczysz dlaczego". Coz poziom nagle spadl dramatycznie. Zra sie wszyscy (tutaj uogolniam pare osob jest bardzo wporzadku), negatywna energia plynie ;) Pozatym zycie zmienia sie z dnia na dzien. Nie bede mial czasu na forum raczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może to (nie wiem na ile technicznie to możliwe):

niech u każdego widać ilość postów na danym forum - komentujesz coś na hardzie - widać twoje 7 postów, siedzisz na oślej - pod logiem masz 497340734 postów itd. od razu by było widać gdzie kto jest aktywny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech u każdego widać ilość postów na danym forum - komentujesz coś na hardzie - widać twoje 7 postów, siedzisz na oślej - pod logiem masz 497340734 postów itd. od razu by było widać gdzie kto jest aktywny  :)

no to marco do roboty :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP

trza by to napisac na "o serwisie i fiorum"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wisi licznik pozatym to prawdopodobnie jeden z moich ostatnich dni na tym forum.

Dlaczego Xon ?

Dlatego :)

Coz poziom nagle spadl dramatycznie. Zra sie wszyscy (tutaj uogolniam pare osob jest bardzo wporzadku), negatywna energia plynie ;) Pozatym zycie zmienia sie z dnia na dzien. Nie bede mial czasu na forum raczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt faktem, poziom forum spada na pysk  8O 

Nikt (prawie) nie uzywa wyszukiwarki  8O 

Ilosc topicow rosnie ale nic nowego nie wnosi , tylko zasmieca  8O 

Powoli tez sie zastanawiam, czy nie zrobic jak Xon  :?

Nic, pozostaje tylko zlikwidować forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech u każdego widać ilość postów na danym forum - komentujesz coś na hardzie - widać twoje 7 postów, siedzisz na oślej - pod logiem masz 497340734 postów itd. od razu by było widać gdzie kto jest aktywny  :)

O! To mi sie podoba :)

I jest mozliwe technicznie... ;)

Moze jakies glosowanko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi o to Arkady :)

Mam na mysli to ze nabiajac sobie licznik bzdurami na testowym czy oslej, user taki wyglada na zaawansowanego w temacie, piszac na przyklad na Hardware lub sofcie, a ktos swiezy na forum bedzie uwazal takiego goscia za wyjadacza i moze korzystac z jego np blednych rad itp.

Przeciez taki postojebca moze w ogole sie na niczym nie znac, tylko pisac <font color="#FF0000">[ciach!]</font> na offtopach  8O

Nie zgadzam sie forum ma to do siebie ze na jeden temat wypowiada sie wiele osob i jesli ktos napisze bzdury a ma duzo postow to inni go zjada i tyle. Wiele osob nie wypowiada sie "nalogowo " na forach o sprzecie i innych bo nie chce powtarzac tego co ktos napisal.

Jak zlikwidujemy licznik z Oslej to lodzie beda nabijac posty tam gdzie sa one liczone a tym samym poziom spadnie jeszcze bardziej.

Ewentualnie licznik: - ilosc postow ( w tym na oslej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powiem tak: jesli osla sie nie bedzie liczyc, to moze dojsc wtedy do tego, ze beda walic posty na innych forach zasmiecajac nie to co trzeba. Chyba lepiej zasmiecic osla :evil: niz np. podkrecanie?

Ja jestem za zostawieniem stanu takim jakim jest..., choc w sumie wisi mi to, czy osla sie nie bedzie liczyc.

Po raz kolejny wyrazam opinie, ze lepiej by bylo jakby byly jakies nowe opcje na forum np. flash w avatarku zamiast licznika.

Pozdr

MeHow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi