robocat Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 no wrocilem z hurtowni kupilem mj1000 za 70 zeta :D :D :D jak ktos chce to zglaszac sie do mnie co w ofercie hurtowni jest mozna zobaczyc klikajac na linka ktory jest gdzies wyzej.. ale skubana zapiernicza... baniak 15 litrowy przepompowuje w mig[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 robocat - najlepiej jak wezmiesz jakis cennik samtad, albo spiszesz ceny najpopularniejszych pompek (atman, Hydor, mj1000) poto tam lece nie? :D To zapodaj cennik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 maja tylko AquariumS czyli MJotki oraz Eheim nizej link http://www.badis.com.pl/ chyba ze ktos zna jakas inna hurtownia na terenie wawy to moge tam podbic niestety cen nie spisalem bo ta hurtownia sie zamyka o 15:45 SLABO?! a ja bylem o 15:40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 czesc wam Wiecie gdzie mozna TANIO w wawie kupic waz EHEIM 12/16mm ?? Prosze o konkretna odpowiedz bo ze w sklepach zoologicznych to wiem , ale konkretnie gdzie i jaka cena ??? moze w jakim centrum handlowym mozna - np. w jankach bo tam jutro bede ???!!!! dzieki piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 czy na grzybowskim sa szybkozłaczki na wąż 16? (btw zajebisty topik - moze by tak załozyć dla innych miast?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fala Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 nie wiem czy chodzi o ten sklep z hydrauliką na placu grzybowskim, ale kiedy tam ostatnio byłem (piątek 04.06) to mieli tylko mosiężne choinki. -p.s. Jest tam więcej sklepów z tego typu rzeczami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 @ fit - niestety nie widzialem tam szybkozlaczek @fala - jest tam kilka takich sklepow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Podlacze sie pod temat: gdzie w Wawie mozna kupic szybkozlaczki Camozzi, Festo i Sang-A? Potrzebuje namiary na sklep lub hurtownie. Festo ma siedzibe i sklep w Jankach, ale tam nie chce mi sie jechac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BassMan-SND Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Witam wszystkich. Ja moge polecic sklep w którym można dostać rozgałżeniki na pzrewody roznego typy m.in wlasnie T i Y ale tylko plastykowe. W sklepie mozna dostac tez roznego rodzaju pzredowu (ja osoboscie kupowalem 16 ale dawno juz bylo i nie pamietam dokaldnie ile palcilem). Sklep znajduje sie na pulawskiej na przeciwko zjazdu w dolna w takich budach i nazywa Wyroby Gumowe i Techniczne. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Wie ktoś gdzie w wawie można dostać płaskowniki miedziane nadające się na podstawy bloków np. na NB, GPU? (gdzieś tak 4x4cm, a grubość ok. 1cm, albo i więcej, bo mam ciekawe plany). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerled Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Wie ktoś gdzie w wawie można dostać płaskowniki miedziane nadające się na podstawy bloków np. na NB, GPU? (gdzieś tak 4x4cm, a grubość ok. 1cm, albo i więcej, bo mam ciekawe plany).Np. Wileńska albo Miedziana (proszę proszę jaki zbieg okoliczności :) ) http://www.panoramafirm.com.pl/guru/index....nie%c5%bcelazne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 maly update do moich postow pisalem ze mam z hurtowni pompki maxijeta teraz doszlo mi jeszcze ze mam eheimy oraz weze eheima tez mam zainteresowanych zapraszam na maila 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Czy ktoś wie gdzie moge kupić węże 16/x. jakies giętkie. Muszą byc 16 bo mniejszych końcówke na mojego grundfosa nemogłem znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 W Castoramie na Jerozolimskich mają wąż igielitowy przezroczysty 15/x. Sam go używam i bez problemu naciągnąłem na choinkę NK 16 Camozzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ale ja wole dokładnie 16 bo moje choinki jak mierzyłem maja troche więcej jak 16 moze ok 18 nawet pozatym dla mnie sie liczy każdy milimetr :D bo zalezy mi na małych oporach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 1mm w tą czy w tamtą nic nie zmieni skoro i tak w układzie są bloki, które stwarzają dużo większe opory niż jakis tam króciec o mniejszym ID. Byłem dzsiaj na placu grzybowskim i zakupiłem 2 króćce Nk 12, mosiężne. Niesttey będę musiał je przycinac, bo jak na mój gust są zdeczka za długie... tj. camozzi mają 2 takie "stożki" a tu są 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 panowie BLAGAM powiedzcie gdzie sa atmany 305...biegam po calej warszawie i nic...sil juz na to niemam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 panowie BLAGAM powiedzcie gdzie sa atmany 305...biegam po calej warszawie i nic...sil juz na to niemam :(a przeczytałeś cały ten wątek? pisane juz bylo, że 305 i 306'tki są przy politechnice. idziesz z metra polibudy w strone placu przed gmachem głownym i pierwszysklep po lewej to zoologiczny. sam tam kupilem 305(50pln) i z tego co wiem mają te pompki cały czas. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 to przyjmij do wiadomosci ze ich tam dzisiaj nie bylo i w najblizszym czasie nie bedzie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 atmany 305 -> sklep zoologiczny w tesco, metro kabaty. 52 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...