Skocz do zawartości
dymy

more3D czyli alternatywa dla frapsa

Rekomendowane odpowiedzi

..ostatnio znalazlem w jakims newsie na frazpc i zassalem. myslalem ze zrobi sie szumnie bo programik jest bardzo przyjemny i mam wrazenie (choc raptem kilka razy uzylem frapsa) ze ma spore szanse sie przebic. jush kilka razy korzystalem z szukaj aby podzielic sie wrazeniami jednak bez zadnego powodzenia. tak wiec szczerze zachecam do wyproobowania :arrow: http://www.more3d.com/ i wlasnej oceny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT: heh - za 15 minet jade na uczelnie na egzam :?

ale tweak z rana jak smietana :lol:

NMSP - jak mawia ParanoiK.

Pewnie, że jak śmietana. Zwłaszcza po tych piętnastu ... :wink:

A tak poza tym, to powodzenia na egzaminie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..ostatnio znalazlem w jakims newsie na frazpc i zassalem. myslalem ze zrobi sie szumnie bo programik jest bardzo przyjemny i mam wrazenie (choc raptem kilka razy uzylem frapsa) ze ma spore szanse sie przebic. jush kilka razy korzystalem z szukaj aby podzielic sie wrazeniami jednak bez zadnego powodzenia. tak wiec szczerze zachecam do wyproobowania  :arrow:  http://www.more3d.com/ i wlasnej oceny :)

Programik bardzo fajny - szczegolnie podoba mi sie wykres framerate - przydatne do testowania

OT: heh - za 15 minet jade na uczelnie na egzam :?

ale tweak z rana jak smietana :lol:

Powodzenia :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi