Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Tak jak w temacie ^^ czy jest możliwość odzyskania danych z karty pamięci Compact Flash ? Chodzi tu o 120MB zdjęć - bardzo ważnych dla mnie :cry: Odrazu dodam, że posiadam Canona A70 i WIN XP widzi go nie jako dysk, a właśnie jako aparat. Ale wydaje mi się, że można odzyskać te dane. Tylko nie wiem jak. Mniemam, że należało by wyciągnąć karte i wsadzić ją do czytnika, wtedy komp widzi ją jako dodatkowy dysk, a nie aparat i można by było zadziałać z Easy Recovery... Proszę doradźcie :) Czy mój tok myślenia jest prawidłowy ? Bo już tracę zmysły :roll: Ostatnio wszystko mi się usówa, formatuje... gubi.. a to dla mnie bardzo ważne :) Dziękuje baaardzo wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Moze Bad Copy Pro? Damaged floppy disk repair and floppy data recovery Damaged or defective CD-ROM, CD-R, CD-RW data recovery Recover inaccessible data on floppy disk or CD discs Rescue lost files from floppy disk or CD-R, CD-RW CD-R burning problems and data loss recovery Corrupted, unopenable or unreadable files recovery Retrieve data from all sessions on multi-session CDs Lost photos recovery for storages used in digital cameras Floppy disk deleted file or quick formatted disk recovery UDF and packet-writing disc. Supports DirectCD and InCD. Iomega ZIP disk, JAZ or MO Disk files and data recovery. Wyprobuj i daj znac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 http://www.photo.net/bboard/q-and-a-fetch-...g?msg_id=005kSx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Zrobiłem tak: 1) Pożyczyłem od kolegi czytnik kart CF (dzięki temy WIN widzi karte jako dodatkowy dysk, a nie aparat :D) 2) Uruchomiłem Easy recovery professional przeskanowałem i odzyskałem! Naprawdę polecam w/w narzędzie... :] Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Temat do zamknięcia... może się kiedyś komuś na coś przyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...