Skocz do zawartości
millor

Pomocy co gdy dostalem negatyw a wszystko bylo OK

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedalem KYRO2 na aukcji 6422557 wszytko OK bylo.

Gosciu zaplacil dopiero po 3 tygodniach a gdy dostal wszystko czyll karte opis instrukcje i gw. TO WYSTAWIL MI NEGATIWA o tresci

karta reklamowana jak 4500 jes 4000 XT UWAGA bo tak wyczytał w istrukcji istny debil albo nie kuma angielskiego.

Prosze o pomoc nalepiej sms na numer 501086987

bo jestem na wakacjach i nie mam dostepu do kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to brak mi słów...

Przecież wystarczy włączyć jakikolwiek progs by mógł sprawdzić czy ma 64 MB czy 32. Albo może nie umie zainstalować żadnych sterów...

po prostu jakiś czubek się trafił!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz do adminow Allegro, wyjasnij im sprawe, w niektorych okolicznosciach mozna zmienic typ komentarza, przewiduje to regulamin.

Przy okazji mozesz tez napisac "komentarz" do tego negatywa.

IMHO cootas jakis Ci sie trafil, ale tych nie brakuje na Allegro, wiem cos o tym :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz do gościa ładnie i uprzejmie, wyjaśnij mu jak może sprawdzić model karty. Poproś go grzecznie, żeby sam napisał odpowiedni komentarz, że się pomylił. A jak nie pójcie to rób jak wyżej.

P.S. I naślij na niego dresiarzy! Albo nie... w końcu kruk krukowi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Jeżeli koleś nie poprawi swojej opinii myślę, że pomożemy Ci. W jaki sposób? Myślę, że każdy z nas forumowiczów może mu wysyłać np. 10 maili dziennie. Nie jest to dla nas problem a kolesiowi możem obrzydzić życie za karę...

o jush shykooje program pocztowy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Jeżeli koleś nie poprawi swojej opinii myślę, że pomożemy Ci. W jaki sposób? Myślę, że każdy z nas forumowiczów może mu wysyłać np. 10 maili dziennie. Nie jest to dla nas problem a kolesiowi możem obrzydzić życie za karę...

o jush shykooje program pocztowy ;)

Już się Outlook włącza :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi