millor Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Sprzedalem KYRO2 na aukcji 6422557 wszytko OK bylo. Gosciu zaplacil dopiero po 3 tygodniach a gdy dostal wszystko czyll karte opis instrukcje i gw. TO WYSTAWIL MI NEGATIWA o tresci karta reklamowana jak 4500 jes 4000 XT UWAGA bo tak wyczytał w istrukcji istny debil albo nie kuma angielskiego. Prosze o pomoc nalepiej sms na numer 501086987 bo jestem na wakacjach i nie mam dostepu do kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 wystaw sobie komentarz do negatywa ze gościu to lama i g**no wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 No to brak mi słów... Przecież wystarczy włączyć jakikolwiek progs by mógł sprawdzić czy ma 64 MB czy 32. Albo może nie umie zainstalować żadnych sterów... po prostu jakiś czubek się trafił! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Napisz do adminow Allegro, wyjasnij im sprawe, w niektorych okolicznosciach mozna zmienic typ komentarza, przewiduje to regulamin. Przy okazji mozesz tez napisac "komentarz" do tego negatywa. IMHO cootas jakis Ci sie trafil, ale tych nie brakuje na Allegro, wiem cos o tym :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :arrow: negatywa juz nie usuniesz. jedyne co mozez zrobic to wyjasnic sprawe, wpisuja odpowiedz na niesluszny komentarz, napisac jeszcze do allegro i wyslac kilka spamow do goscia od 'negatywa'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Napisz do gościa ładnie i uprzejmie, wyjaśnij mu jak może sprawdzić model karty. Poproś go grzecznie, żeby sam napisał odpowiedni komentarz, że się pomylił. A jak nie pójcie to rób jak wyżej. P.S. I naślij na niego dresiarzy! Albo nie... w końcu kruk krukowi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Jeżeli koleś nie poprawi swojej opinii myślę, że pomożemy Ci. W jaki sposób? Myślę, że każdy z nas forumowiczów może mu wysyłać np. 10 maili dziennie. Nie jest to dla nas problem a kolesiowi możem obrzydzić życie za karę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Jeżeli koleś nie poprawi swojej opinii myślę, że pomożemy Ci. W jaki sposób? Myślę, że każdy z nas forumowiczów może mu wysyłać np. 10 maili dziennie. Nie jest to dla nas problem a kolesiowi możem obrzydzić życie za karę... o jush shykooje program pocztowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Jeżeli koleś nie poprawi swojej opinii myślę, że pomożemy Ci. W jaki sposób? Myślę, że każdy z nas forumowiczów może mu wysyłać np. 10 maili dziennie. Nie jest to dla nas problem a kolesiowi możem obrzydzić życie za karę... o jush shykooje program pocztowy ;) Już się Outlook włącza :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...