p3dzi0r Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 zobaczcie sobie news'a u frazira , jezuuu - jak to sie potwierdzi to jestem w siudmym niebie !!! :) VooDoo POWER !!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 News by Vegita na frazirze ,jakos niemam zaufania ;-/. A tak z ciekawosci jakim cudem ? Wlasnosc intelektualna i copyrighty naleza do nvidii.Ale mimo wshystko tesh bym kcial powrotu :-] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Pożyjemy zobaczymy ale coś mi się nie wydaje że to prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 obawiam sie ze to jakas sciema ! 3DFX RULEZ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 dajcie jakiegos linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 to na peweno sciema bo ktos musialby zaplacic nvidii kupe szmalu za prawa do 3dfxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 jestem nastawiony sceptycznie chyba ze jakis miliarder wykupil patent od nVidii i planuje wstrzasniecie rynkiem :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 G. prawda. Od 2 lat cała technologia została wykupiona przez NVIDIA. Zobaczymy, co oni wykombinują z układem NV 30- szczypta tego, czym miał się stać następca 3DFX Napalm( VSA 100) 8) A może to właśnie NV30 jest w newsie na frazir? Może Nvidia zrobiła sobie jaja i będzie sprzedawać nowy produkt pod nazwą 3DFX- super pomysł marketingowy 8O 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Taa, juz raz poszla plota ze 3dfx powraca... wyglada na to ze jest to kolejna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 heh, z tego co mi wiadomo to nvidia wykupila 3dfx-a, moze zamiast G5 będzie VooDoo 7 :D :lol: :lol: BTW: sam mam jeszcze VooDoo 2 i jest ql :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Voodoo 6 jest :) Wiec skucha jezeli to 7 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ta, jusz sie porrawiam :D tak dawno to bylo, że kto pamięta 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Tak sobie myślę, że nvidia zrobiłaby dopiero kasę, jakby zaczęła robić klony Radeonów... ;) ;) ;) P.S. A jakie stery do tego? Catalisty czy Detonatory??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Rowniez czytalem o tych pamieciach 3dfx'a (na zagranicznej stronce). Ale szczegolow brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ale jestem podfascynowany :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja jakoś niespecjalnie. Jeżeli 3dfx powraca to jedynie jako nazwa marketingowa nowej karty od nVidii. Może nv30 będzie obsługiwał wreszcie glide? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Tak sobie myślę, że nvidia zrobiłaby dopiero kasę, jakby zaczęła robić klony Radeonów... ;) ;) ;) P.S. A jakie stery do tego? Catalisty czy Detonatory??? Jak ci chodzi ten radek??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...