tomasir Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Czyżby kolejny wielki powrót? http://www.tweak.pl/forum/profile.php?mode...wprofile&u=1361 A może to nie on tylko jakiś krewny??? :) A jak on to zobaczymy czy już będzie grzeczny....:) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 hmmmm............ ciekawe :twisted: moze to nie on, znowu nerwy szarpac 8O :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ojej nie prosze tylko nie on ! Chyba poprosze Liska o bana zeby sie nie denerwowac (dla siebie) Boze nie bylo flowera to go piotrek dzielnie zastepowal teraz bedzie dwoch ? Nieeeeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Flowerman do boju ! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :arrow: no ciekawy jestem co z tego wyniknie. poki co, jeszcze nie zaatakowal... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ciekaw jestem po co czytalicie jego posty skoro tak bardzo was wkurzał?? (co niektórych) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Ciekaw jestem po co czytalicie jego posty skoro tak bardzo was wkurzał?? (co niektórych) :) Bo brak czarnej listy? Pozatym watki zamieniaja sie w pole bitwy i tego juz ciezko nie zauwazyc. Nie mowie tutaj konkretnie o Flowermanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 hehe jak by byla czarna lista to ja bym byl pierwszy na niej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 a tak w ogole to co ten flowerman namieszal, bo nie jestem w temacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 hehe jak by byla czarna lista to ja bym byl pierwszy na niej :( Oj tam, bez przesady :-) Ja tam nie dawałbym nawet najgorszego wroga (mówię to już w zupełnym oderwaniu od Ciebie :-) ) na czarną listę bo lepiej wiedzieć co czyni niż mieć święty spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 No więc jest, ale go nie ma... Co się nie odzywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...