Lancer Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Przydalo by mi sie info na temat tego keidy GF 6800 Ultra trafi do sprzedazy, i w jakiej bedzie cenie 8) Bo ludzie roznie pisza, raz 300$ a raz 400$ :| 300$ GF6800 400$ GF6800GT 500$ 6800Ultra ceny w kraju? to co wyzej pomnozyc przez aktualna cene dolara i podeniesc o 30%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 2,299 zl to duzo, lecz dla kogos kto juz 2 lata czeka na wymiane grafy i ma troche siana. To lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> to niz R9800 XT za 2,500 zl :) Pierwszy + to cena, a drugi to wydajnosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Chyba oczywiste ze teraz cena 9800xt spadnie znacznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Ciekawe czy do 6800 nVidia będzie dorzucać Dooma 3 tak jak to kiedyś gdzieś wyczytałem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 xor Jest jeszcze różnica na liściu palmy (po lewej stronie) :P :lol: Wierze na slowo - nie chce mi sie kombinowac z kontrastem, zeby ja zobaczyc... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Ciekawe czy do 6800 nVidia będzie dorzucać Dooma 3 tak jak to kiedyś gdzieś wyczytałem ;] Powinno byc na odwrot, hyhy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Ciekawe czy do 6800 nVidia będzie dorzucać Dooma 3 tak jak to kiedyś gdzieś wyczytałem ;] Powinno byc na odwrot, hyhy :) W sumie to i tak na jedno by wyszło :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Ciekawe czy do 6800 nVidia będzie dorzucać Dooma 3 tak jak to kiedyś gdzieś wyczytałem ;] Powinno byc na odwrot, hyhy :) W sumie to i tak na jedno by wyszło :wink: O ile sie nie myle to Doom 3 bedzie tanszy niz GF 6800 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 do czasu gdy sie uporają z dumem3 bedzie droższy od karty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Ciekawe czy do 6800 nVidia będzie dorzucać Dooma 3 tak jak to kiedyś gdzieś wyczytałem ;] Powinno byc na odwrot, hyhy :) W sumie to i tak na jedno by wyszło :wink: O ile sie nie myle to Doom 3 bedzie tanszy niz GF 6800 :roll: ale do niego trzeba będzie tą kartę kupić, bo inaczej sobie nie pograsz :) joke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rytuan Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 mozna juz skladac zamowienie na x800 xt :D http://www.compusa.com/products/products.a...5&CusaNe=200454 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Mamo kup mi taką !! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 mozna juz skladac zamowienie na x800 xt :D http://www.compusa.com/products/products.a...5&CusaNe=200454 Stronka "closed". Chyba za duzo mieli zamowien :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 W testach bardzo dobrze wypada ten radeon :lol: Tylko, że porównują go do 5950ultra :lol: A i tak niekiedy goni ogon gf :lol: Ups zapomniałem zapodać linka http://www.nvision.pl/articles.html?0050-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 ktos wspominal ze chce kupic x800....juz do kupienia w Polsce.....zapraszam na aukcje http://nvision.pl/aukcje/item.php?id=d184f...ffc0108896dcdcb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Kolejny temat z cyklu trabant vs maluch maluch vs trabant. A ja mogę mieć i to i to .... I Nv40 i R420.... Podobny poziom.... Podobna jakość.... Podobne ceny... a I TAK lepiej mieć nV50 lub r500 no nie :wink: Ważne żeby gry chodziły zawsze na 1024x768x32xMax Max detali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 http://doom3.ingame.de/articles/pics/news/...s/nvidia02.jpeg rofl? kazde ati inne zegary :lol: :lol: :lol: btw. sor admini za tamten topic, nie bylo mnie online wiec nie moglem zmienic jego nazwy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 a co wiadomo o GF 6800 GT, testy widziałem są zajebiste ale jaka cena będzie i kiedy w polsce ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Wiadomo , tyle , ze nic nie wiadomo :D Ja mysle , ze 2,5k nie przekroczy , ale wyczytalem to z fusow wiec nic nie obiecuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 http://www.sirius.pl/news.php?id=3638 ciekawe czy inne serwisy to potwierdza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Wiadomo już, jakie zasilanie zaleca NVidia do swoich nowych kart: LINK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 http://www.sirius.pl/news.php?id=3638 ciekawe czy inne serwisy to potwierdza ...ATI zaprzecza tym informacjom twierdząc, że regiony wewnętrznych buforów zostały zinterpretowane przez NVIDIA właśnie jako mostek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 good to know :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...