GenghisKhan Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 R420 jest podobno nieco słabsze. Podejrzewam, że 10k pewnie przebija. Ale co mnie to. :D Z tego co wiem to R420 jest 2xszybszy od 9800XT czyli na oko to 12000 tez poleci.A i R420 będzie mieć PS 3.0 8) : http://www.frazpc.pl/komentarz/9988 co ty to ati tak wychwalasz co :?: :lol: :lol: :lol: :? A kto wychwala.Ja tylkopisze ze jednak R420 będzie miał PS 3.0 i nic więcej. chodzi mi o calokszatalt twojej tworczosci :lol: :lol: :lol:Nie kumam cie ja tylko podałem link w którym wyczytałem ze R420 będzie miał PS 3.0 a ty o jakiejs twórczosci gadasz :lol: :lol: :lol: :? wymiecie sie numerami gg :wink: ps ---> nie uwierze w zadne wyniki 3d markow... najpierw dowody :twisted: mi sie wydaje ze to kolejna plotka nvidi 8) no jasne NV juz jest skonczona juz jest tak dziadowsko firma ze nie zajmuje juz zadnego miejsca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Nauczycie się normalnie cytować, czy mam kasować wszystkie wasze posty w których zobacze takie cytaty? Czy tak cięzko zostawić w cytacie tylko ostatnią wypowiedz? Po co inni mają czytać 50 razy coś w rodzaju A napisał B napisał C napisał D napisał E napisał F napisał G napisał .... ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 nie wiem czy ati i nv bedzie oplacalo robic sie tak mocne grafy , w sumie to bedzie dosc duzy skok w wydajnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 a ja zacieram rece bo jak tylko wyjda potwornie drogie nowe karty ( dla frajerow ) stanieja stare dobre FX5900 oraz jeszcze lepsze 9800 machne na takiej jakiegos modzika i bede znow mial karte ciagnaca gierki FPP z 100fps za marne pieniadze :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 a ja zacieram rece bo jak tylko wyjda potwornie drogie nowe karty ( dla frajerow ) stanieja stare dobre FX5900 oraz jeszcze lepsze 9800 machne na takiej jakiegos modzika i bede znow mial karte ciagnaca gierki FPP z 100fps za marne pieniadze :] Dobrze gada :] Dac mu wodki ;] Moze jush w tym roku kupi sie nowe r9800/fx59xx za cene dzisiejszego gf5600/r9600 albo lepiej za cene uzywanego r9100/gf3ti/gf4it ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Nie w Polsce panowie, nie w Polsce :wink: Tu dopuki beda mieli te karty beda trzymaly swoje ceny. Roznica i tak bedzie wielka pomiedzy "starymi" kartami a NV40 i R420. Wiec FX5900XT i Radeon 9800PRO beda jeszcze swoje kosztowaly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Nie w Polsce panowie, nie w Polsce :wink: Tu dopuki beda mieli te karty beda trzymaly swoje ceny. Roznica i tak bedzie wielka pomiedzy "starymi" kartami a NV40 i R420. Wiec FX5900XT i Radeon 9800PRO beda jeszcze swoje kosztowaly No to sie z Uni sprowadzi :P Cla nie bedzie (chyba) od 1 maja wiec.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Widzieliście już to: Jak taki wynik będzie miał nv40 bez żadnych optymalizacji to karta full wypas, ale pewnie to wałek. a tu kilka screenów kart: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 masakra :))) no i widac chlodzenie male jest nawet ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 masakra :))) no i widac chlodzenie male jest nawet ;]]]no tylko ze z tym radiatorkiem to predzej do tapirowania czupryny niz do suszenia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Mother nature 70 8O Ciekawe ile spadam maksymalnie, battle of proxycon... Chcę mieć tą kartę :!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 A wyników Pixel Shadera 2,0 nie pokazali hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Widzieliście już to: Jak taki wynik będzie miał nv40 bez żadnych optymalizacji to karta full wypas a tu kilka screenów kart: moim zdaniem jest to cheat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ciekawe dlaczego nie zrobili wszystkich testów. I zobaczcie, że nazwa karty jest zasłonięta przez okno. Coś mi tu śmierdzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Własnie gdzie jest PS 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 właśnie.... to jest cos dziwnego... Feature Tests - N/A - ciekawe czemu i to wszystkie faktycznie okno z identyfikacja sprzetu zasłoniete - ciekawe czemu oczywiście być może to tylko fart z ustawieniem okien, ale wcale nie wykluczone, że nastąpiła manipulacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Nie powiem ale zdjęcie miażdży jeśli to prawda ATi będzie w poważnych kłopotach. Ale pewnie to ściema, na jakim kompie były przeprowadzone testy ?? Domowa strona tego zdjęcia : http://news.mydrivers.com/pages/2004040912...21531_17315.htm Jedno mnie zastanawia na tej stronie co to jest "±ľĆŞÎÄŐ±» 28939 ČËÔĶÁŁ¬×Üą˛ÓĐ 157 ĚőĆŔÂŰŁ¬µ" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 wydaje mi się, że to 28939 może oznaczać wynik uzyskany w 3D Mark 01...no ale mozna sie mylic EDIT: hehehe....to nie jest to co myslalem. To jest zapewne ilość odwiedzin na stronie. Wlazlem i 29144...za chwile znowu wlazlem i już jest 29164 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 A tu macie real photo(troche duża jest :) ) : Fajne radiatorki na pamiątkach ma i jak się nie myle to widze na nich heatpipe 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 fajne ale ja zaczekam az radki 9800/pro stanieją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 zeby sie nie okazalo ze w 3dmarkach grafa wymiata a w grach chodzi jak 2 mx :D :) hehe czasem mam zwale jak czytam wypowiedzi niektorych user-ów forum gdzie pisza " NV SUXX" a w podpisie mobo na nforce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 zeby sie nie okazalo ze w 3dmarkach grafa wymiata a w grach chodzi jak 2 mx :D :) hehe czasem mam zwale jak czytam wypowiedzi niektorych user-ów forum gdzie pisza " NV SUXX" a w podpisie mobo na nforce :lol: sądze że te wypowiedzi za punkt odniesienia biorą karty ATi, gdyby niebyło ATi to by pisali NV rulezz, płyty na nForce2 są najwydajniejsze aczkolwiek mają w sobie kilka niemiłych niespodzianek których niema na płytach VIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 pozatym moge wiedzeić o co wy się tu kłucicie :?: DAM WAM ZAGETKĘ ;) na jakim komputerze zrobiłem ten pomiar :?: 2004-04-12 22:57:42 - CMR4 Frames: 16868 - Time: 269750ms - Avg: 62.531 - Min: 27 - Max: 123 ZGADUJCIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 wszyscy jada po nvidii, ze cheaty, czepiaja sie byle gowna, moze to i dobrze... moze bedzie mile zaskoczenie 8) . mi sie wydaje ze NV to nie sa nooby jesli chodzi o karty graficzne, nie wolno ich lekcewazyc i nie dadza se latwo w kasze dmuchac, ale to imho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Może sie myle ale teraz pewnie nvidia bedzie lepsza od Ati. a znou nastepna generacja bedzie lepsza ati od nvidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 zeby sie nie okazalo ze w 3dmarkach grafa wymiata a w grach chodzi jak 2 mx :D :) hehe czasem mam zwale jak czytam wypowiedzi niektorych user-ów forum gdzie pisza " NV SUXX" a w podpisie mobo na nforce :lol: A co w tym dziwnego? Najwydajniejsza grafa + najwydajniejsze mobo = bardzo wydajny system! :wink: A NV suxx piszą o grafach FX a nie o resztcie ich produktów. Mimo wszystko nForce 2 ma bardzo niemiłą wadę czyli źle działający zegar RTC. :( I następne moje mobo chyba będzie VIA lub ATI?? Zobaczymy! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 http://www.darkcrow.co.kr/Home/home.asp?idx=#3018 tu jest tabela z parametrami Fx6800/ultra Ale to mnie bardzo zaciekawiło ĆÄŔĚÇÁ¶óŔÎ(Ilosc potokow) 16x1 or 32x0 O co chodzi z tym 32x0?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 widzieliscie jakie tan ceny podali - jakby tak bylo to bedze hicior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 hmm 300 dolcow kiedy RX800 ma kosztowac 400 :? Moze byc ciekawie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Hehe juz sie nie moge doczekac pierwszych testów :twisted: Chyba jutro(14 kwietnia) bedzie premiera NV40, a X800PRO od ATI dopiero 26 kwietnia. Ne pozostaje nam nic innego jak czekanie... Swoja droga ciekawe czy w Polsce tez bedzie kosztowac 300 $? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...