lopik_ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 A chodzi o to że jak chce zmienić nazwe pliku to jak pisze Z to wyskakuje mi Y i odwrotnie a gdy pisze w jakimś edytorze tekstu np. notatnik albo choćby tego posta to jest dobrze wciskm Z to jest Z tylko jak chce zmienić nazwe pliku to zamiast Z pisze mi Y Bardzo dziwne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Zmień język klawiatury z polskiego na polski programisty w windzie i jak masz w98 to wyedytuj plik autorun.bat albo *.inf z głownego katalogu c: już niepamiętam i zmień linijke coś tam........./keyboard2 na keyboard4. Chodzi o ten plik co sie przy starcie uruchamia w win2k, xp nie wiem gdzie to jest zresztą tam chyba niema samego polskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 mam zmieniony na pol. programisty a chyba nawet gdybym nie miał zmieniony to nie działo by sie tak że w nazwie plików pisze Y zamiast Z a w edytorach normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 mam zmieniony na pol. programisty a chyba nawet gdybym nie miał zmieniony to nie działo by sie tak że w nazwie plików pisze Y zamiast Z a w edytorach normalnie. Zwróć uwage czy przy starcie kompa jest keyboard2 czy 4 musi być 4 a jak jest 2 to jak wyżej Ps jaki masz system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 system XP zaraz sprawdze to keyboard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Odinstaluj klawiature US i zwyklą Polski. Jak zostanie tylko Polski programisty znikną wszystkie problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Odinstaluj klawiature US i zwyklą Polski. Jak zostanie tylko Polski programisty znikną wszystkie problemy. sgj jesteś boski masz u mnie big piwo :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Albo po prostu odznacz opcje przelaczania miedzy jezykami. ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...