heist Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 mam karte HIS Radeon 9600 PRO i chcialbym troszke z niej wycis ponad normy :) (default chlodzenie). Mam zamiar zrobic upgrade biosu, czy to pomoze w dalszym O/C (bo na 440/660 chodzi dobrze). prosze was tez o podanie linka gdzie moge znalezc bios do mojej karty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTON Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Ja mam taką kartę na laminacie czerwonym.pamięci to samsung 3.3 ns.KArta kęci się nie za dobrze.wycisnąlem z niej 482gpu i 680RAm.Jak podkrece dalej gpu to pojawiaja sie czarne kropeczki.Zmieniłem bios.wgrałem od His 9600Xt i to nic nie pomogło naszczęście udało powrócić sie do starego biosu.Zrob VMODA chłopaki jada na tych kartach po vmodzie na 550/750.NIe wartro wgrywać biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heist Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 mam identycznego na czerwonym laminacie, a jak zrobic te vmody?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Wpisz w szukajce Vmod R9600pro i friko :? Google power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Również mam tą kartę, tyle że w wersji VIVO. Bez vmoda, GPU idzie na 500MHz, pamięci na 700 MHz. Biosy są zbędne. Dobrze miec dobry zasilacz. Na kiepskim 300W wyciągałem tylko 430-440 na GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 wlasnie tez zakupilem 9600pro od hisa... mi smiga na 500/700 a jak by go tak na xt przerobic ??? jest sens ?? nie chce dalej podkrecac na karci mam hynix 2,8 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...