el Tomasso Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Pytanie kieruje do osób z 3miasta Chodzi mi o to czy w 3mieście są sklepy komputerowe gdzie mozna obejrzeć kilka modeli LCD i wybrac sobie jakis? Jesli tak to prosze o adres. Planuje zakup LCD i chce wybrac egzemplarz bez ba\\kaszany na starcie a w wiekszoscio sklepow jest to nie mozliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 NETSERVICE w Gdyni na przykład. W Gralu we wrzeszczu (?). Balta też we wrzeszczu. Tam mają sporo tego wystawionego i można pooglądać. A no i wiadomo - Media Markt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 NETSERVICE w Gdyni na przykład. W Gralu we wrzeszczu (?). Balta też we wrzeszczu. Tam mają sporo tego wystawionego i można pooglądać. A no i wiadomo - Media Markt ;) No w gralu to by sobie mogl poogladac ale ja bym tam nie kupowal, mialem bardzo nieciekawa historie z tym sklepem i nie polecam bo to OSZUSCI, tyle moge powiedziec. Ewentulnie pozniej rozwine temat, dodam ze chciwli mnie wycyckac z gwarancja na hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Tomasso Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 o GRALU to wiem , bylem i te wszystkie historie slyszalem Jesli chodzi o gwarancje to na lcd sa zewnetrzne wiec w to wbijam chodzi mi tylko o zakup dobrego sprzetu bez zepsutych pikseli Jesli chodzi o te sklepy to szukam takiego ktory sprowadzi mi model ktorego nie ma na stanie (NEC 1701) i nie bedzie kazal kupic tego egzemplarza pomimo wad tylko sprowadzi nastepny W Media Bylem i tam nie maja nic co mnie interesuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 byles w VOBISIE we wszeszczu kolo dowrca / torche lamerska siec, ale sprzet sie czasem dobry trafia / - tylko drogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 NETSERVICE w Gdyni na przykład. W Gralu we wrzeszczu (?). Balta też we wrzeszczu. Tam mają sporo tego wystawionego i można pooglądać. A no i wiadomo - Media Markt ;) No w gralu to by sobie mogl poogladac ale ja bym tam nie kupowal, mialem bardzo nieciekawa historie z tym sklepem i nie polecam bo to OSZUSCI, tyle moge powiedziec. Ewentulnie pozniej rozwine temat, dodam ze chciwli mnie wycyckac z gwarancja na hdd. Hehe, Gral też znam "dobrze" ;) I również nie polecam tam zakupu. To znaczy wszystko jest ok, dopóki nie trzeba korzystać z gwarancji :evil: Ale el Tomasso, chciał tylko obejrzeć a kupować zawsze można gdzieś indziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 NETSERVICE w Gdyni na przykład. W Gralu we wrzeszczu (?). Balta też we wrzeszczu. Tam mają sporo tego wystawionego i można pooglądać. A no i wiadomo - Media Markt ;) No w gralu to by sobie mogl poogladac ale ja bym tam nie kupowal, mialem bardzo nieciekawa historie z tym sklepem i nie polecam bo to OSZUSCI, tyle moge powiedziec. Ewentulnie pozniej rozwine temat, dodam ze chciwli mnie wycyckac z gwarancja na hdd. Hehe, Gral też znam "dobrze" ;) I również nie polecam tam zakupu. To znaczy wszystko jest ok, dopóki nie trzeba korzystać z gwarancji :evil: Ale el Tomasso, chciał tylko obejrzeć a kupować zawsze można gdzieś indziej ;) Chcial poogladac LCD i wybrac sobie taki ktory nie ma bad pikseli i wtedy kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Tomasso Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Naprzeciwko Grala jest sklepik pt Jes i tam mi dajo gwarancje ze jak mi sie NEC nie spodoba to nie musze go brac i zwroca zaliczke I o to chodzi Ide dzisiaj zamowic :) A w Vobisie bylem i mieli tylko Yakumy - nie wiem co to za wynalazek wiec juz tam nie chodze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...