Pietia(lania) Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 jak wyzej , bez wypalania go ( nie chce tracic plytki ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 O płytkach CD-RW słyszałeś? Drugi sposób to zainstalować Vmware lub MS Virtual PC i sprawdzić czy z obrazu zbootuje się wirtualny komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 O płytkach CD-RW słyszałeś? Drugi sposób to zainstalować Vmware lub MS Virtual PC i sprawdzić czy z obrazu zbootuje się wirtualny komputer. o rw slyszalem , ale wszystkie mam w terenie :twisted: ps juz sobie poradzilem ---> winiso sczytuje czy jest bootowalna :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Ja bym radził przetestować w działaniu, bo wiele razy spotkałem sie z tym że płyta nagrana jako bootowalna miala niepoprawnie nagrany sektor bootujący lub obraz dyskietki i sie nie uruchamiała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...