Skocz do zawartości
Uneek Eth

MSI KT3 Ultra-ARU???

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym tam brł Gigabyte'a, ale kwestia gustu.

Co do coolera, to zależy czy chcesz cisze i wydajność czy samą wydajność?

Jak do kręcenia z ciszą, to Titan D5TB się sprawdzi, o ile nie będziesz przesadzał.

Jak ciszę i wydajność to polecam Volcano 7+ albo jeszcze lepiej Volcano 9 jak tylko się ukaże.

Do wydajności, bez ciszy to wszystko co nosi na sobie wentylatorek delty ma bardzo dobre wyniki: Global Win, Arkua, Vantec, Cooljaq Dynatron, Thermalright...

No i alternatywnie, Thermaltake Dragon Orb 3, Volcano 6CU+, Evercool CUD5, miedziany Titan.

A jak masz kasy od za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia i jeszcze troche to zamów sobie Swiftecha, Arkue 7228 albo Thermalright SLK-800, czy inny Hedgehog.

No, chyba wszystko wymieniłem, pozostaje dopasować wybór do pojemności portfela, gustu i potrzeb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co masz na mysli :?:

ano to że przez tydzień miałem u siebie 3 mobo-asusa a7v333,msi kt3ultra -aru i wspomnianego gb wszystkie je sobie dokładnie przetestowałem itp

i wnioski po tygodniu do jakich doszedłem są takie że gb jest najlepszą mobo z tych trzech (wzorowa stabilnośc,duża wydajnośc i wyposażenie) a może i najlepszą jak mówią niektórzy pod amd.

niewiele lub b.niewiele ustepował mu msi. z asausem były nonstop problemy.

mam ta komfortową sytuację ze mogłem sobie przed zakupem przetestować przez tydzień wszystkie trzy i na coś się zdecydować.dodam iż nie kierowałem się żadnymi sympatiami czy antypatiami tylko dobrałem to co było najlepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano to że przez tydzień miałem u siebie 3 mobo-asusa a7v333,msi kt3ultra -aru i wspomnianego gb wszystkie je sobie dokładnie przetestowałem itp

i wnioski po tygodniu do jakich doszedłem są takie że gb jest najlepszą mobo z tych trzech (wzorowa stabilnośc,duża wydajnośc i wyposażenie) a może i najlepszą jak mówią niektórzy pod amd.

mam ta komfortową sytuację ze mogłem sobie przed zakupem przetestować przez tydzień wszystkie trzy i na coś się zdecydować.dodam iż nie kierowałem się żadnymi sympatiami czy antypatiami tylko dobrałem to co było najlepsze.

no coz jesli chodzi o wydajnosc to rozne testy pokazuja roznie natomiast co do stabilnosci to sie dziwie ze tak napisales (wychodzi na to ze gigabyte jest bardziej stabilny) bo jak widac ja mam msi i jest cool zadnego zwisu itd :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no coz jesli chodzi o wydajnosc to rozne testy pokazuja roznie natomiast co do stabilnosci to sie dziwie ze tak napisales (wychodzi na to ze gigabyte jest bardziej stabilny) bo jak widac ja mam msi i jest cool zadnego zwisu itd :!:

RYSIO

BO DOKŁADNIE TAK JEST -GB JEST NAJSTABILNIEJSZY Z NICH WSZYSTKICH

NIE WIEM CO W TYM DZIWNEGO???

ALE MSI TEZ JEST CAŁKIEM PRZYZWOITĄ MOBO CO ZRESZTA NAPISAŁEM ALE MOJE ZDANIE JEST TAKIE ŻE TEN GB JEST PO PROSTU NAJLEPSZY.ALE TO MOJE ZDANIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...