Uneek Eth Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Witam! Mam zamiar kupić nowy sprzęt :lol: M.in. AthlonXP 1800+, MSI KT3 Ultra-ARU oraz DDR333 MHz... Proszę o radę co do płyty głównej (może wybrać inną ???). I jeszcze jedno - jaki wentyl do tego procka (będę go kręcił) :!: . DZięki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Wciagaj ta plyte Jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 biez :) Dobry zakup :) I w ladnym koloze :) duzo dodatkowych bajerow :) hehe :) Albo wez jak masz wiecej kasy ultra2 -br :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Hm, zawsze polecałem te płytę, faktycznie chodzi super itp - ale jedna mi padła ostatnio. Niby wymienili na nową ale jakiś niedosyt jest........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja bym tam brł Gigabyte'a, ale kwestia gustu. Co do coolera, to zależy czy chcesz cisze i wydajność czy samą wydajność? Jak do kręcenia z ciszą, to Titan D5TB się sprawdzi, o ile nie będziesz przesadzał. Jak ciszę i wydajność to polecam Volcano 7+ albo jeszcze lepiej Volcano 9 jak tylko się ukaże. Do wydajności, bez ciszy to wszystko co nosi na sobie wentylatorek delty ma bardzo dobre wyniki: Global Win, Arkua, Vantec, Cooljaq Dynatron, Thermalright... No i alternatywnie, Thermaltake Dragon Orb 3, Volcano 6CU+, Evercool CUD5, miedziany Titan. A jak masz kasy od za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia i jeszcze troche to zamów sobie Swiftecha, Arkue 7228 albo Thermalright SLK-800, czy inny Hedgehog. No, chyba wszystko wymieniłem, pozostaje dopasować wybór do pojemności portfela, gustu i potrzeb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 ja tez był brał gigabyte 7vrxp-wydajnosc podobna a lepsza stabilnośc i wypas aha no i jeszcze cena-100 w kieszeni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 wydajnosc podobna a lepsza stabilnośc co masz na mysli :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 co masz na mysli :?: ano to że przez tydzień miałem u siebie 3 mobo-asusa a7v333,msi kt3ultra -aru i wspomnianego gb wszystkie je sobie dokładnie przetestowałem itp i wnioski po tygodniu do jakich doszedłem są takie że gb jest najlepszą mobo z tych trzech (wzorowa stabilnośc,duża wydajnośc i wyposażenie) a może i najlepszą jak mówią niektórzy pod amd. niewiele lub b.niewiele ustepował mu msi. z asausem były nonstop problemy. mam ta komfortową sytuację ze mogłem sobie przed zakupem przetestować przez tydzień wszystkie trzy i na coś się zdecydować.dodam iż nie kierowałem się żadnymi sympatiami czy antypatiami tylko dobrałem to co było najlepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 co masz na mysli :?: ano to że przez tydzień miałem u siebie 3 mobo-asusa a7v333,msi kt3ultra -aru i wspomnianego gb wszystkie je sobie dokładnie przetestowałem itp i wnioski po tygodniu do jakich doszedłem są takie że gb jest najlepszą mobo z tych trzech (wzorowa stabilnośc,duża wydajnośc i wyposażenie) a może i najlepszą jak mówią niektórzy pod amd. niewiele lub b.niewiele ustepował mu msi. z asausem były nonstop problemy. mam ta komfortową sytuację ze mogłem sobie przed zakupem przetestować przez tydzień wszystkie trzy i na coś się zdecydować.dodam iż nie kierowałem się żadnymi sympatiami czy antypatiami tylko dobrałem to co było najlepsze. no coz jesli chodzi o wydajnosc to rozne testy pokazuja roznie natomiast co do stabilnosci to sie dziwie ze tak napisales (wychodzi na to ze gigabyte jest bardziej stabilny) bo jak widac ja mam msi i jest cool zadnego zwisu itd :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 co masz na mysli :?: ano to że przez tydzień miałem u siebie 3 mobo-asusa a7v333,msi kt3ultra -aru i wspomnianego gb wszystkie je sobie dokładnie przetestowałem itp i wnioski po tygodniu do jakich doszedłem są takie że gb jest najlepszą mobo z tych trzech (wzorowa stabilnośc,duża wydajnośc i wyposażenie) a może i najlepszą jak mówią niektórzy pod amd. niewiele lub b.niewiele ustepował mu msi. z asausem były nonstop problemy. mam ta komfortową sytuację ze mogłem sobie przed zakupem przetestować przez tydzień wszystkie trzy i na coś się zdecydować.dodam iż nie kierowałem się żadnymi sympatiami czy antypatiami tylko dobrałem to co było najlepsze. no coz jesli chodzi o wydajnosc to rozne testy pokazuja roznie natomiast co do stabilnosci to sie dziwie ze tak napisales (wychodzi na to ze gigabyte jest bardziej stabilny) bo jak widac ja mam msi i jest cool zadnego zwisu itd :!: RYSIO BO DOKŁADNIE TAK JEST -GB JEST NAJSTABILNIEJSZY Z NICH WSZYSTKICH NIE WIEM CO W TYM DZIWNEGO??? ALE MSI TEZ JEST CAŁKIEM PRZYZWOITĄ MOBO CO ZRESZTA NAPISAŁEM ALE MOJE ZDANIE JEST TAKIE ŻE TEN GB JEST PO PROSTU NAJLEPSZY.ALE TO MOJE ZDANIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 też zawsze polecam gigabyte 7vrxp ale tylko ze względu na sympatie do gb :) dla mnie pomiedzy tymi płytami można postawić = z lekkim przechyłem na gigabyte 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Wielkie dzięki za wszystki POSTY - Pozdrawiam... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...