andriu Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Nie wiem czy było o tym już na forum (jak tak to prosze o usuniecie tego topica) Wczoraj dorwałem kilka cheatów do gta 3: oto one giveusatank - z nieba spada czołg :) weaponsforall - każdy dostaje broń :[ nobodylikesme - wszyscy cie napie.... bangbangbang - wywala w powietrze wszystkie auta - super i jeszcze kilka, niepamietam, ale jazda jest super, np. jak jedziesz sobie czołgiem, jedna gwiazdka - goni cie jeden woz policyjny dwie - kilka wozów trzy - wiecej policji cztery - cała policja pięć - goni cie CIA sześć - poluje na ciebie gwardia narodowa a ty jedziesz sobie czołgiem i masz wsio w [gluteus maximus] JAZDA NIESAMOWITA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Heh, dopiero teraz sie dowiedziales ? No ale wracajac do tematu, jezdzenie czolgiem po miescie to prawdziwa jazda ! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Heh, dopiero teraz sie dowiedziales ? No ale wracajac do tematu, jezdzenie czolgiem po miescie to prawdziwa jazda ! ;] Właśnie dopiero teraz sie dowiedziałem, ale sprawdzałem na forum i nie było takiego tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi13 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 EEEEE AbraMakabrA czeba je wyproobofać Wuonczaj gta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Dlaczego GTA3 nie rusza pod XP- a konkretnie tam gdzie mają być napisy są czyste plamy. U kolesia pod 98 wsi jest OK, czy już ktoś zetknął się z takim problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Dlaczego GTA3 nie rusza pod XP- a konkretnie tam gdzie mają być napisy są czyste plamy. U kolesia pod 98 wsi jest OK, czy już ktoś zetknął się z takim problemem? Przeszukaj to forum. Ten temat byl omawiany miliony razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Dlaczego GTA3 nie rusza pod XP- a konkretnie tam gdzie mają być napisy są czyste plamy. U kolesia pod 98 wsi jest OK, czy już ktoś zetknął się z takim problemem?Przejrzyj forum software. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 No rzeczywiście pomogło- zassałem jakąś łatę z microsoftu, którą podlinkowałeś- a co właściwie jest? I co z innymi gierkami, które nie idą pod XP- czy jest jakieś uniwersalne lekarstwo???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/PL/Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe ://http://download.microsoft.com/downl...1_x86_PLK.exe to Serwice Pack do XP jak się domyślam, a co to jest Virtualna Maszyna Javy czy coś podobnego- niektóre strony plują się o coś z tym związanego- o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 (...) a co to jest Virtualna Maszyna Javy czy coś podobnego- niektóre strony plują się o coś z tym związanego- o co chodzi? WinXP jej nie zawiera. Musisz zainstalowac oddzielnie. Link: http://ftp.uni-stuttgart.de/pub/systems/wi...VM/msjavx86.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 pięć - goni cie CIA A mnie goni FBI 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 jedna gwiazdka - goni cie jeden woz policyjny dwie - kilka wozów trzy - wiecej policji cztery - cała policja pięć - goni cie CIA sześć - poluje na ciebie gwardia narodowa 3 - policja + helikopter 4 - policja + 2 helikoptery 5- FBI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 4 - policja + SWAT (w sumie to tez policja)+ helikoptery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 4 - policja + SWAT (w sumie to tez policja)+ helikoptery :DMi sie zdarzylo pare razy, ze SWAT gonil mnie wczesniej, 2 albo 3 gwiazdki :o BTW cheatow, fajna jest kombinacja, weaponsforall itsallgoingmaaad Wszyscy dostaja bronie i zaczynaja nawalac do siebie, fajny efekt, takie "walczace miasto" :) Acha, jak chcecie dluzej popatrzec na wojny przechodniow to przyda sie tez niesmiertelnosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 chchchce szkoda ze jak wojsko cie goni to w cziezarowce jedzie tylko dwoch zolniezy jak ich pierwszy raz zobaczylem to myslallem za na pace caly pluton siedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 A wie ktoś gdzie jest samolot w GTA 3?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 A wie ktoś gdzie jest samolot w GTA 3?? Na 3 wyspie jest lotnisko, gdzie sa 3 sztuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ja znalazłem tylko jeden i to bez skrzydeł, da się coś lepszego znaleść ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...