Trendzik Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Witam Mam taki problem... gdy siedzie sobie w necie (mam modem) zrywane jest nie raz połączenie...w sumie dość często(kiedyś tak nie było)... wyskakuje mi ta ramka dzięki której moge się połączyć z netem podczas gdy jestem w internecie...jak wcisne (zamknij) to się rozłącza...co robić...?? Co to może być ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decho Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Napisz jeszcze raz dokladnie o co Ci chodzi , bo ja nie rozumiem. Jaka ramka i kiedy zrywa i kiedy ona sie pokazuje? jak zerwie polaczenie ? Oraz podstawowe inforamcja: system, modem, program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 no mam podobny problem, uzywam neo i ostatnio od paru dni zaczelo zrywac polaczenie tak np po 30 min i potem zeby sie polaczyc musze czekac z 10 min az sie polaczy i znowu zrywa po 30 min nieraz wytrzyma godzine :( Bylem na forum neostrady i wiara ma podobne problemy w roznych miastach, ta TPSA to jednak smiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decho Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Ja ten problerm mialem jak neo mialem podlaczone przez ich chora aplikacje w windzie. Po zainstalowaniu tego na linuxie - problem zniknal i mam swiety spokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fieldy Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 laczcie sie przez CfOS lub polaczenei szerokopasmowe w winXP2003 a njepij dzila na linuksie z wlaczona kompresja pakietow i traffic shaping :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...