KAX_ Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 mam pytanie czy działaj u was poprawnie sterowniki 4.62 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 mam pytanie czy działaj u was poprawnie sterowniki 4.62 ?? U mnie nie ma z nimi najmniejszego problemu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mam problem z SS na DFI Lanparty Ultra B. Zainstalowalem stery z płytki i po całym dniu walki doszedłem do wniosku że wyjście dźwiękowe line out (zielone) nie chodzi. Co skutkowało tym że nie mialem dzwięku w przednim prawym i lewym głośniku (mam 5.1). Zainstalowalem najnowsze stery i to samo. Brak sygnału w line out. Reszta kanałów chodziła. Zainstalowalem nowego Windowsa (świeża kopie). Zainstalowalem nowe stery i efekt jest taki, że sygnał jest tylko w kanale oznaczonym na czarno (center/bass chyba) a reszta kanalów po prostu nie chodzi. Nie jest to kwestia ustawien ani głośników bo robilem rózne konfiguracje przez pół dnia w nvmixerze. Dziękuje za wszelkie sugestie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 mam pytanie czy działaj u was poprawnie sterowniki 4.62 ??U mnie dobrze działają... Używam ich cały czas. A masz z nimi jakieś problemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 nie moge ich zainstalować (wywala że już jeden instalator nVidii jest włączony), a jesli juz się uda to podczas podgłaśniania nie ma dzwięku na czas trzymania suwaka...:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord..M Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Mam problem z SS na DFI Lanparty Ultra B. Zainstalowalem stery z płytki i po całym dniu walki doszedłem do wniosku że wyjście dźwiękowe line out (zielone) nie chodzi. Co skutkowało tym że nie mialem dzwięku w przednim prawym i lewym głośniku (mam 5.1). Zainstalowalem najnowsze stery i to samo. Brak sygnału w line out. Reszta kanałów chodziła. Zainstalowalem nowego Windowsa (świeża kopie). Zainstalowalem nowe stery i efekt jest taki, że sygnał jest tylko w kanale oznaczonym na czarno (center/bass chyba) a reszta kanalów po prostu nie chodzi. Nie jest to kwestia ustawien ani głośników bo robilem rózne konfiguracje przez pół dnia w nvmixerze. Dziękuje za wszelkie sugestie.Zmień stery ! Jak dalej ten sam efekt to plyta do wymianki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 mam pytanko jakie jest najlepsze ustawienie częstotliwości skrzyżowania LFE?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Hmmm nie zpominajcie o tym że dopiero podłączenie do SS cyfrowych głośników daje za... bisty efekt... Co to sa cyfrowe glosniki moglbys jakis przyklad podac? Czy chodzi ci poprostu o wzmacniacz podpiety pod spdif i do niego dopiero glosniki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Co to sa cyfrowe glosniki moglbys jakis przyklad podac? Czy chodzi ci poprostu o wzmacniacz podpiety pod spdif i do niego dopiero glosniki?? np. Logitech Z-5500 albo LOGITECH Z-5400 i tak jak napisałeś podłączyć je trzeba pod wyjście cyfrowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 np. Logitech Z-5500 albo LOGITECH Z-5400 i tak jak napisałeś podłączyć je trzeba pod wyjście cyfrowe... acha tylko ze te glosniki sa juz same w sobie doskonale i bez podlaczania przez spdif;) ale serio mozna je bezposrednio pod spdif swiatelkiem podpiac?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawko_666 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Witam, Mam problem z dzwiekiem. Otoz kupilem NF7-S na allegro z biosem merlina. Byly wlasciciel zapewnia, ze dzwiek dzialal, a u mnie cisza. W biosie jest wlaczony, sterowniki zainstalowane i jak chce odpalic np. winamp'a wyskakuje mi komunikta "bad sound driver......" Edytowane 1 Października 2006 przez pawko_666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 poprobuj z driverami zainstaluj moze starsze albo nowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawko_666 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 poprobuj z driverami zainstaluj moze starsze albo nowe probowalem.... sprzedawca twierdzi ze smigalo mu na std z plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Witam, Mam problem z dzwiekiem. Otoz kupilem NF7-S na allegro z biosem merlina. Byly wlasciciel zapewnia, ze dzwiek dzialal, a u mnie cisza. W biosie jest wlaczony, sterowniki zainstalowane i jak chce odpalic np. winamp'a wyskakuje mi komunikta "bad sound driver......" nie masz zainstalowanego sterownikow w windowsie ;) Po zmianie mobo reinstalowales os'a ? Pokaz screena z menedzera urzadzen :) Edytowane 1 Października 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawko_666 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 nie masz zainstalowanego sterownikow w windowsie ;) Po zmianie mobo reinstalowales os'a ? Pokaz screena z menedzera urzadzen :) Najbardziej sie balem takiej odpowiedzi.... :P nie chce mi sie robic reinstalki windy, bo niedawno to robilem :( no ale jak mus to mus... w menedzeze urzadzen w zakladce dzwieki mam jakies strrasze sterowniki audio... pewnie to o to chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Pokaz zrzut ekranu z pokazanym menadzerem urzadzen!!! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schadow36 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Czy ktoś miał porównanie audigy 2 zs a ten soundstorm ?? co lepiej gra ? wydajność mi w grach mi wisi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redguy Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam czy ktoś może definitywnie stwierdzić czy obecność ALC650 wyklucza posiadanie SoundStorma? Mam Abita NF7-SL rev.2.0 z mostkiem MPC-T i w NVMixerze pokazuje się coś takiego: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam czy ktoś może definitywnie stwierdzić czy obecność ALC650 wyklucza posiadanie SoundStorma? Mam Abita NF7-SL rev.2.0 z mostkiem MPC-T i w NVMixerze pokazuje się coś takiego: ALC650 to kodek AC'97 i oprócz SoundStorma musi być na płycie głównej. U mnie na DFi LanParty Ultra B jest identycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...