nazih Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 mam już zainstolawanego wina 98se i xp teraz chciałbym jezscae wgrać knoppixa 3.1 jak to zroic żeby przy starcie bootloader mi je wszystkie widział i ładował poprawnie win 98se jest na partycji podstawowej natomiast win xp na rozszerzonej wydzieliłem już miejsce na dusku , utworzyłem partycje linuxowa i dalej nie wiem co zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 knoppix jest po to wlasnie zebys nie musial go instalowac na dysku. jezlei chcesz juz miec linuxa na dysku, to inna dystrybucje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Przecież knoppixa da się normalnie zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ja nie powiedzialem ze sie nie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Instalujesz knoppixa Ładujesz odpowiednie wpisy do /etc/lilo.conf Odpalasz lilo Restartujesz sprzęta i możesz wybierać. W razie wątpliwości man lilo.conf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazih Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a czy to samo tyczy sie linuxa Suse 9.0 Personal czy wszystko bedzie grało a tak w ogóle to z jakiego pakietu korzysta suse linux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulaslayer Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 polecam program Acronis.OS.Selector jest super sam mam win 98se + xp i red hat'a i wszystko ok wykrywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...