Has$kY Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 JAk w temacie. Jak można szybko sprawdzic czy system poprawnie widzi DUAL`a? Bo aida chyba coś kręci :). Przynajmniej ja tego nie znalazłem aby tam pisało coś o detekcji dualu. Czekam na odpowiedz. Z goryu dzieki podkręcacze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 sciagnij cpu-z :arrow: zakladka Memory :arrow: Channels # i juz bedziesz wiedzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 np rpogram cpu-z UPDATE - osz Ty :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Has$kY Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 JAk zwykle zadowolony :) Dzieki goście co ja bym bez was zrobił ;P To co moża uznać że temat zakończony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...