Skocz do zawartości
Gua

Odtwarzacz MP3 a w przyszłości radio.

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że mój komp nie działa postanowiłem ulepić coś z Pentiuma 100 mhz 24 mb ram. To tak zakupiłem 4 maty wygłuszające które używa się w samochodach np. maluch i zestaw do zrobienia obiornika na pilot.

Stworzyłem obiornik dzięki któremu moge obsługiwać komputer za pomocą pilota do telewizora wieżi hi-fi. Zainstalowałem na kompie Win 98 SE i progrtam Girger 3.0 nowsze wersje nie działają :( Ustawiłem włączenie i pauza muzy w winampie 2.93 5 poziomowa regulacjia głośności i zmiana piosenek. Teraz można powiedzieć że mam ukończoną w 80% odtwarzacz MP3 musze jeszcze kompa wygłuszyć. I ustawić (w tym jest problem) program dzięki któremuu nie trzeba klikać Enter do zalogowania się do sieci zapomniałem jak sie program nazywa. I usunąć lub wyłączyć Scan Disk nie wiem czy sie da że odtwarzacz MP# będe wyłanczał włącznikiem do wyłanczania kompów. Walne na dysk 40 GB :) mniejszego nie mam piosenki w formacie MP3 ustawie winampa aby <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>ł się przy starcie windy i będzie dobry odtwarzacz MP3 do pokoju. I mam pytanie odnośnie nazwy lub linku skąd moge ściągnąć ten program do ukrytych ustwień windows ???

EDIT.

Jutro ide do apteki po marsjanki multi witaminy dla dzieci razem z radiem ustawie na RadioZet podłącze tak że pod jedno wejście głośników będzie wejście na karte muzyczną i na radio i tylko będziemy ustawiać przełoncznika czy słuchamy radia czy MP3 ale będzie jazda a teraz słucham piosenek w tego kompoodtwarzacza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszelkie propozycjie mile widziane

moglbys ewentualnie zainwestowac pare zlotych w wyswietlacz lcd (np 2x20znakow) i podpiac to do portu lpt. oprogramowanie do tego pozwala na wyswietlanie danych z winampa. w twoim przypadku to moze byc bardzo uzyteczne. po szczegoly zerknij do przyklejonego wątku pod tytulem "modding lcd w obudowie". i juz teraz odradzam lcd 3x24 z allegro - sa problemy z przylutowaniem kabelkow do niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszelkie propozycjie mile widziane

moglbys ewentualnie zainwestowac pare zlotych w wyswietlacz lcd (np 2x20znakow) i podpiac to do portu lpt. oprogramowanie do tego pozwala na wyswietlanie danych z winampa. w twoim przypadku to moze byc bardzo uzyteczne. po szczegoly zerknij do przyklejonego wątku pod tytulem "modding lcd w obudowie". i juz teraz odradzam lcd 3x24 z allegro - sa problemy z przylutowaniem kabelkow do niego.

Będe myślał o twojej radzie jak troche kasy wpłynie na moje konto (czyt. portfelu) to założe a narazie jade na tym co mam ale wygląd budy musi być w 100% zmieniony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja propozycja: zrezygnuj z windy na rzecz jakiejs dedykowanej do tego celu dystrybucji LLinuksa. jest ich kilka, chyba nawet z jedna polska.

Np. taki Movix (movix.sourceforge.net) ma mozliwosc odtwarzania filmow, muzy, czy streamingow z shoutcasta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi