Gua Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Jako że mój komp nie działa postanowiłem ulepić coś z Pentiuma 100 mhz 24 mb ram. To tak zakupiłem 4 maty wygłuszające które używa się w samochodach np. maluch i zestaw do zrobienia obiornika na pilot. Stworzyłem obiornik dzięki któremu moge obsługiwać komputer za pomocą pilota do telewizora wieżi hi-fi. Zainstalowałem na kompie Win 98 SE i progrtam Girger 3.0 nowsze wersje nie działają :( Ustawiłem włączenie i pauza muzy w winampie 2.93 5 poziomowa regulacjia głośności i zmiana piosenek. Teraz można powiedzieć że mam ukończoną w 80% odtwarzacz MP3 musze jeszcze kompa wygłuszyć. I ustawić (w tym jest problem) program dzięki któremuu nie trzeba klikać Enter do zalogowania się do sieci zapomniałem jak sie program nazywa. I usunąć lub wyłączyć Scan Disk nie wiem czy sie da że odtwarzacz MP# będe wyłanczał włącznikiem do wyłanczania kompów. Walne na dysk 40 GB :) mniejszego nie mam piosenki w formacie MP3 ustawie winampa aby <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>ł się przy starcie windy i będzie dobry odtwarzacz MP3 do pokoju. I mam pytanie odnośnie nazwy lub linku skąd moge ściągnąć ten program do ukrytych ustwień windows ??? EDIT. Jutro ide do apteki po marsjanki multi witaminy dla dzieci razem z radiem ustawie na RadioZet podłącze tak że pod jedno wejście głośników będzie wejście na karte muzyczną i na radio i tylko będziemy ustawiać przełoncznika czy słuchamy radia czy MP3 ale będzie jazda a teraz słucham piosenek w tego kompoodtwarzacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 i fajnie jakbys jeszcze sie pokusil o przerobienie obudowy na styl normalnej wiezy audio (czarny lub srebrny-aluminiowy) to bedziesz mial fajny zestawik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Wszytko jest jeszcze w budowie pshem wszelkie propozycjie mile widziane a z zewnątrz zrobie pokrętło do radia :) i jakoś zrobie tak kwadratowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wszelkie propozycjie mile widziane moglbys ewentualnie zainwestowac pare zlotych w wyswietlacz lcd (np 2x20znakow) i podpiac to do portu lpt. oprogramowanie do tego pozwala na wyswietlanie danych z winampa. w twoim przypadku to moze byc bardzo uzyteczne. po szczegoly zerknij do przyklejonego wątku pod tytulem "modding lcd w obudowie". i juz teraz odradzam lcd 3x24 z allegro - sa problemy z przylutowaniem kabelkow do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wszelkie propozycjie mile widziane moglbys ewentualnie zainwestowac pare zlotych w wyswietlacz lcd (np 2x20znakow) i podpiac to do portu lpt. oprogramowanie do tego pozwala na wyswietlanie danych z winampa. w twoim przypadku to moze byc bardzo uzyteczne. po szczegoly zerknij do przyklejonego wątku pod tytulem "modding lcd w obudowie". i juz teraz odradzam lcd 3x24 z allegro - sa problemy z przylutowaniem kabelkow do niego. Będe myślał o twojej radzie jak troche kasy wpłynie na moje konto (czyt. portfelu) to założe a narazie jade na tym co mam ale wygląd budy musi być w 100% zmieniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Moja propozycja: zrezygnuj z windy na rzecz jakiejs dedykowanej do tego celu dystrybucji LLinuksa. jest ich kilka, chyba nawet z jedna polska. Np. taki Movix (movix.sourceforge.net) ma mozliwosc odtwarzania filmow, muzy, czy streamingow z shoutcasta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...