hal_9k Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Czy jest szansa na to że padną potoki w modowanych kartach? Taka wątpliwość się pojawiła w moim umyśle. Coprawda nie słyszałem żeby ktoś na modowanych 9500 musiał coś kombinować później a w necie afery na ten temat nie było, ale kto wie. Nie wszystko musiałem czytać i coś mnie mogło ominąć. To jak? Ma ktoś jakieś wieści na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Przy softowym modowaniu nie ma takiej mozliwosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 A co ma za znaczenie odblokowanie softem lub sprzętowo? Przecież w obydwu przypadkach je odblokowujesz i działają prawda? Jedyna różnica to chyba tylko gwara dla tego lepiej odblokować sterami. A ryzyko padnięcia chyba jest. Ale głowy nie dam uciąć bo nigdy nie miałem modowalnej. Niech ktoś się jeszcze wypowie na ten temat. Mnie to też ciekawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 No jak ? Chyba że stery pójdą sie..popsują się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...