wróbel Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 no własnie zmieniłem FSB w celu podkręcenia proca Athlon 1600+ - poszedł mi tylko na 1700+ na 1900+ juz się złom wieszał :cry: Ale pytanie dotyczy ramu -sprawdziłem w AIDA32 i okazuje się ze pamięc również poszła z mhz z 333 zrobiło się 350 czym moze tak zostać chyba nie jest to jakas wielka zmiana -co o tym myslicie nie skopcą się :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 nic im nie bedzie - nie skopca sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 jak wyzej , jak by sie wieszaly czy cus to je pradem potraktuj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 a np w odległej przyszłosci :) jak sobie sprawie bartonika typu 3200+(fsb 400mhz) to co z pamiatkami tez bede musiał wymieniac czy moze specteki dadzą radę :? :?: Moze wystarcza jakies niedrogie radiatorki i gitarka :?: :?: ps.Bo spectek to chyba nie taka najgorsza firma jest co :?: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 najlepsza tez nie .. ale jak cie interesuje fsb 200 przy timingach w stylu 3-4-4-8 ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 najlepsza tez nie .. ale jak cie interesuje fsb 200 przy timingach w stylu 3-4-4-8 ... :) powiem tak nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz :lol: Mógł by ktoś zapodać linka gdzie znajdę wzystko o timingach pamięci -od podstaw :!: ps.Bo jak narazie te wartości '' 3-4-4-8'' mi nic nie mówią :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 najlepsza tez nie .. ale jak cie interesuje fsb 200 przy timingach w stylu 3-4-4-8 ... :) powiem tak nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz :lol: Mógł by ktoś zapodać linka gdzie znajdę wzystko o timingach pamięci -od podstaw :!: ps.Bo jak narazie te wartości '' 3-4-4-8'' mi nic nie mówią :? u gory masz przyklejony temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 yhmmm to trochę się dowiedziałem -ale nie jest tam wspomniane o takich wartościach jak: Bank Interleave DRAM Burst Lenght DRAM Queue Depth DRAM Command Rate wie ktos co kazda z nich oznacza :?: ps.U mnie domyslnie wartość tRAS jest mniejsza od sumy CL,tRCD,tRP o 2 (tRAS 6,suma CL,tRCD,tRP 8)zostawić tak jak jest czy ustawić na = :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 najlepsza tez nie .. ale jak cie interesuje fsb 200 przy timingach w stylu 3-4-4-8 ... :) No prawda nie sa cudowne ale u mnie 2,5-2-2-11 wyciagna na 210 z 2,8V ( te z opisu ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...