tasiek Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 witam mam strone z ktorej codziennie korzystam i trzeba sie tam logowac jest opcja automatycznego logowania (zapamietaj) ale od pewnego czasu nie dziala ciagle musze sie logowac z czym to ma zwiazek? bo nie wiem co szulac i co zmienic dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 cookies w przegladarce.... moze masz wylaczone, albo cos Ci je kasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 jakas jeszcze podpowiedz? bo cookie wlaczone i nic nie kojarze zeby moglo mi je kasowac ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 wlacz sobie automatyczne logowanie na tweak'a a tej przegladarce i zobacz jak bedzie dzialac.... jak bedzie sie ladowac, bo cos z cookies z tamtej witryny (tzn albo przegladarka je kasuje, albo ona maja maly expire time :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 no fakt na tweak sie loguje automatycznie a do miasta plusa ni - dzieki za pomoc reszta nalezy do mnie YO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...