Skocz do zawartości
POWER BY AMD

3.5 miedzy psu a cdrw

Rekomendowane odpowiedzi

moze to bedzie glupie pytanie, ale nie bezpieczniej byloby kupic kieszen ata100 z wiatrakiem? :P

NIE:

1. Koszt

2. Wydajność tego małego wiatraczka w kieszeniach ma sie nijak do wydajności 80-ki.

3. Nie powstałby ten topic :P

3. Idea :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt... niekontrolowane formatowanie HDD jest chyba lepsze :P

Ale to jest właśnie ryzyko jakie należy ponieść za stosowanie niekonwencjonalnych i niesprawdzonych rozwiązań. Gdyby nie to właśnie rozyko dalej tkwilibyśmy w epoce kamienia łupanego... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POWER BY AMD pomysł nawet fajny, ale bardziej mi się podoba wykonanie twojej budy w sensie malowania,a co do koloru to ten niebieski wentyl niepasuje, lepiej coś zielonego pod kolor WC i szkieletu budy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eheh dysk jeszce chodzi mysleze nic mu sie nie powinno stać a co do kolorów to ten zielony bedzie zmieniony, był wcześniej jaśniejszy i było duuuzo lepiej mysle ze wróce do tego właściwie seledynowego kolorku :) myslałęm nad czerwonym lub czarnym ale chyba by nie pasowały

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko chłopaki dopiero sie rozkrecam :D na dniach dojedzie 3 bloczek :D na dniach zkończe integrować rezerwuarz atmanen i na dniach dojada 2 fajorskie nagrzewnice :D to bede miałco modowac

najlepsze jestto ze nigdy nie bawięłm sie w modiding i teraz właście tez tego ie robie u mnie priorytetem jest wydajnosć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem fajny pomysł ale ja sie jednak zastanawiam czy bliskość zasilacza nie będzie miało negatywnego wpływu na dysk. 

Otworek nie jest po środku, a szkoda.

U mnie dysk od jakis 3 miesciecy lezy na zasilaczu... i nic mu sie nie dzieje.. a z góry przydal by sie jakis ozdobny grill

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie podoba :P konstrukcja była jak wszysko, robiona pod wydajnosc. Na dysk mam jescze troche gwary wiec sie nei martwie a to co mam na dysku do stracenia to utrwalone jest na cd wiec przezyje jak sie rozpierdizeli twardy

jak sie buzzy postara to bede miał od niego fajorskie nagrzewnice ale najpierw zobaczycie moje fajorsie nowe bloczki :)

w budzie nie bede juz duzo kombinował moze wytne wiekszy otwór od spodu 5.25 na wyższa nagrzewnice ewentualnie a z tyłu i to to juz napewno bede wyciłana otwory na wiatraki 92mm

najbardziej ewentualnym planem bylo by wstawienie ogromnej nagrzewnicy od spodu bydy i zapakowania na nia 3 120mm ale na rzazie zoabcze jak bedąsie sprawować nowe nagrzewnice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmiczny efekt :shock:

na fotach wyglada lepiej niz w realu ;) :P

moze jutro wpadne i zorbimy wreszcie foto tego atmana ;]

powiedz mi czy masz luzny taki trojpolozeniowy przelacznik jak na froncie.

jak zawsze zapraszam, co w realu gyglada niby gozej ?? :wink:

przyjdziesz jutro to sie przekonasz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi