Skocz do zawartości
DMruz

Problem z Leadtek Winfast GF FX5900 - PILNE !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnosnie tej karty w tytule. Mianowicie przy klikaniu na guzik "zaawansowane" w zakladce ustawienia we wlasciwosciach ekranu, lub tez przy udostepnianiu jakichs opcji karty tej graficznej ekran gasnie (tzn. staje sie czarny) na jakas sekunde i poznije pojawia sie to menu ktore udostepnilem. Czy to jest problem z karta ? Z wczesniejsza karta graficzna tego problemu nie mialem, wiec nie sadze zeby to byl monitor ktory no ma te prawie 8 lat...czy moze to wpoinno tak by albo cos trzeba zmienic w ustawieniach? bardzo pilnie prosze o odpowiedzi ! pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczesniej mialem GF 2MX Hercules'a. System win XP. Najpierw chodzilo wszystko na starym iwndowsie ale wczoraj przeinstalowalem i jest to samo. Zapomnialem napisac ze jest to wersja XT . Chodze na sterowniku 56.82 i najnowszym directX-ie i przeinstalowalem ale nic to nie zmienia. Mam Athlona XP 2500+ z Abitem NF7-SL i 2x 256 DDR Hynixa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba będzie kwestia sterowników (w każdym razie software`u).

Teraz sobie przypomniałem że na któryś sterownikach też tak miałem. Tzn. po starcie systemu, jak się miał juz pokazać pulpit to ekran właśnie gasł na ok. 1 sek. ipotem wszystko chodziło normalnie. Potem robiłem nową instalkę i chyba wrzuciłem inne sterowniki i nie ma już tego gaśnięcia. Tak że z kartą masz wszystko w porzadku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi