DMruz Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Mam pytanie odnosnie tej karty w tytule. Mianowicie przy klikaniu na guzik "zaawansowane" w zakladce ustawienia we wlasciwosciach ekranu, lub tez przy udostepnianiu jakichs opcji karty tej graficznej ekran gasnie (tzn. staje sie czarny) na jakas sekunde i poznije pojawia sie to menu ktore udostepnilem. Czy to jest problem z karta ? Z wczesniejsza karta graficzna tego problemu nie mialem, wiec nie sadze zeby to byl monitor ktory no ma te prawie 8 lat...czy moze to wpoinno tak by albo cos trzeba zmienic w ustawieniach? bardzo pilnie prosze o odpowiedzi ! pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Za malo szczegolow podales :/ Przede wszystkim: -jakie dentki? -jaka miales wczesniej grafe? -jaki sys? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Mam tą kartę ale u mnie wszystko działa normalnie. Spróbuj przeinstalować sterowniki i DirectX. Czy przeinstalowałeś system po założeniu tej karty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMruz Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Wczesniej mialem GF 2MX Hercules'a. System win XP. Najpierw chodzilo wszystko na starym iwndowsie ale wczoraj przeinstalowalem i jest to samo. Zapomnialem napisac ze jest to wersja XT . Chodze na sterowniku 56.82 i najnowszym directX-ie i przeinstalowalem ale nic to nie zmienia. Mam Athlona XP 2500+ z Abitem NF7-SL i 2x 256 DDR Hynixa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 To chyba będzie kwestia sterowników (w każdym razie software`u). Teraz sobie przypomniałem że na któryś sterownikach też tak miałem. Tzn. po starcie systemu, jak się miał juz pokazać pulpit to ekran właśnie gasł na ok. 1 sek. ipotem wszystko chodziło normalnie. Potem robiłem nową instalkę i chyba wrzuciłem inne sterowniki i nie ma już tego gaśnięcia. Tak że z kartą masz wszystko w porzadku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMruz Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 O to dobrze bo najwazniejsze zeby z arta bylo wsio ok :) Dzieki wielkie...a propo jaki masz sterownik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 w najnowszych detkach takie cos jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 O to dobrze bo najwazniejsze zeby z arta bylo wsio ok Dzieki wielkie...a propo jaki masz sterownik ? Aktualnie StarStorm53.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...