XvX Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Witam, Czytałe co-nieco na forum o ti 4200 z prolinka. POdobno duże wątpliwości mają wsyzsyc jeśli chodzi o chłodzie. W jednym poście ktoś polecał wersję agp 4 z 64 mb zamiast agp 8 128 ze względu, że ten pierwszy miał odpowiedni radioaotr (takie złoe słoneczko) Ja natomiast spotkałem się z innym modelem. Ti4200 128 MB VIVO 255/500 ale radiotor - złote słoneczko. Powiedzcie mi czy to moje chłodznie jest ok, co mozńaby ewentualnie zmienić przy podkręcaniu. Ile można wyciśnąć z tej karty bez ingerencji mechanicznej? OTO ZDJĘCIA: ZDJĘCIE 1 ZDJĘCIE 2 ZDJĘCIE 3 Strona producenta: http://www.prolink-usa.com/english/product...i4200-128a.html A cały test (dogłębny) można zobaczyc na stronie: http://www.digit-life.com/articles/gf4ti42...001/index2.html Z tą róznicą, żę moja karta jest taktowana 250/500 i jest AGPx8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 No to na 300/600 powinna pójść, a więcej jak Bóg da :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Mam spore watpliwosci czy na tych pamieciach dojdziesz do 600mhz bez dodatkowego chlodzenia. Dziwne taktowanie (500) - ponizej zalecen nVidii (513). Jakie to sa pamieci (firma, ns)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ja mam samsungi 4ns, 500mhz rowne, i tez ida jakby chcialy a nie mogly, 560, powyzej juz sa arty, a mam alu radiatorki coolermastera i na nie zalman 9x9 wieje, rdzen tez nijak, mam A3 a kreci sie nie wyzej jak 280, ale moze to wina zasilki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 bo maja za niskie napiecie. dodatkowe chlodzenie nic nie da. wycwanili sie i wypuscili takie chaly. robcie vmody i po problemie :) no wiem gwarancja. tez czekam az zmienie pare rzeczy w kompie dopiero sie pobawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...