pawelc Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 mam zamiar amienić celerona na pentiuma na np. takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22770190 da się zniego trochę wycisnąć tzn gdzieś na np.3,0 pójdzie na tyle czy to słaba seria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 powiem ci tak, ten p4 napewno bedzie wydajniejszy od tego co masz teraz pozatym jeszcze go podkrecisz bo to nie ajk amd ze kreca sie tylko te lepsze serie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 ja juz wcześniej pytałem tego gostka o serie procków. te pentiumki sa takie sobie do podkrecania. lubią wysokie napięcie żeby je kręcić. mam takiego :-). osobiście niepolecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelc Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 adam te 2,66 masz full stabilnie na tym napięciu czy są jakies problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 mam kijowy zasilacz inapięcie ustawiona na procu na 1.85v spada momentami do 1,79 :-(! wtedy full stabilne jest 2,56ghz. Na 2.66ghz po kilku chwilach wyłancza się , z powodu wahającego sie napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...