Gua Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 To tak mam pytanko jak można wyłączyć Scan Disk w Windzie 98 SE aby nie uruchamiał się razem z windą po złym zresetowanu lub wyłączeniu kompa :?: I jeszcze juz dzisiaj może ostatnia sprawa jak nazywa sie program do ustawień ukrytych ustawień systemu WIN98 pamiętam że jest to normanie z win 95 ale nie mam takowej płyty zaczyna się coś na tweak (jak ukochana strona moderów) :?: Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 TweakUI - na plycie z 98SE juz tego nie ma (jest na zwyklym 98) ale mozesz go sciagnac ze stronki Microsoftu badz poszukac na www.google.com :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 OK już nie trzeba naciskać Enter aby zalogować się do sieci ale teraz nie wiem jak zrobić aby Scan Disk nie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>ł sie ptrzy złym zresetowaniu/wyłączeniu kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 MsDos.sys na dysku C. [Options] AutoScan=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 MsDos.sys na dysku C. [Options] AutoScan=0 He he działa teraz już skończyłem ustawienia programów teraz tylko musze zmienić pilota wyciszyć bude i załatwić jakiś CD-ROM dzieki któremu po włożeniu płyty Audio i podłączeniu słuchawek można sluchac płyty i zainstalować Radio. I wierza będzie gotowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...