masin Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 brr.. bo ja właśnie przesiadłem się z Asusa A7V8X-X i to był chyba karygodny błąd ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 moj kumpel ma wlasnie ta plytke i powiem wiecej ze on jest zadowolnony z niej ale niestety nie kreci wiec nie moze wykorzystac potencialu tej plyty jesli w ogole ma jakis potencjal ta mobo bo do nf2 nie chcial sie przekonac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ja przewalczyłem wczoraj z 3h z zainstalowaniem R9700 i jak narazie jest [gluteus maximus] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a co dokladnie chcialbys wiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 wszystko :) dosłownie wszystko - porady problemu OC każda informacja jes ważna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 na chwile obecną to na 100% wiem że moja Delta nie żyje z komputronikowym Radeonem 9700 z załączonymi Fastwrite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 siema zadnych problemów nie ma , plyta jest ok, zreszta kiedys juz byl o niej temat wiec poszukaj pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...