Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 wie ktos z was gdzie w krakowie mozna kupic czysta miedz??? i po ile jest??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ten temat na starym forum był poruszany idzięki temu dowiedziałem się że we Wrocławiu jest sklep gdzie sprzedają czystą miedź w kostkach. Pojechałem, wybrałem taką niedużą i tu pierwsza niespodzianka....1,5kg żywej wagi a zaraz potem druga niespodzianka cena 60PLN a kostka nieduża 60x70x35mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ten temat na starym forum był poruszany idzięki temu dowiedziałem się że we Wrocławiu jest sklep gdzie sprzedają czystą miedź w kostkach. Pojechałem, wybrałem taką niedużą i tu pierwsza niespodzianka....1,5kg żywej wagi a zaraz potem druga niespodzianka cena 60PLN a kostka nieduża 60x70x35mm przeplaciles ja kupowalem dwie kostki 70x60x20 + 3plaszki 70x60x5 i zaplacilem 40 albo 45 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 no właśnie że cena wydała mi się lekko z kosmosu więc nie kupiłem, a ty skąd dostałeś tą miedziawkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ten temat na starym forum był poruszany idzięki temu dowiedziałem się że we Wrocławiu jest sklep gdzie sprzedają czystą miedź w kostkach. Pojechałem, wybrałem taką niedużą i tu pierwsza niespodzianka....1,5kg żywej wagi a zaraz potem druga niespodzianka cena 60PLN a kostka nieduża 60x70x35mm Miedź w detalu kosztuje ok. 25 zł/kg (Brutto) Materiał na blok 60x60x20 + 60x60x6 to troszkę poniżej 1kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 no ok ale gdzie w krakowie kupic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 no ok ale gdzie w krakowie kupic??? lub w poznaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 a gdzie w Gdansku kupic??? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 a gdzie w Gdansku kupic??? :? w toruniu to wiem gdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 muj ojciec z kazachstanu przywiuzl taki fajny samorodek (od gurnika za 10 USD) btw niewie ktos gdzie takie cos mozna kupic w Warszawie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 10 dolcow , a ile ten nuget wazyl??? PS. Tata jest Soliderem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 wlasnie gdzie w gdansku mozna kupic blok miedzi bo jak sie dowiadywalem na zlomowcu to nie mieli :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Ja to chyba mam najlepiej bo mam 100M do sklepu z metalami kolorowymi :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ok poszukalem i znalazlem!!! :) http://www.kbhakord.com.pl/firma/kontakty.htm ja w poniedzialek pojade i zobacze na ceny jak cos to wam powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 a skąd jesteś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 z karkowa dokladnie z Nh a jeszcze dkoladniej z M.N Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 To ma być miedź na blok? A nie lepiej kupić blachę i zlutować fajny bloczek? Ja tak zrobiłem. Za arkusz 1x1m dałem w skupie złomu 11 zł, no ale ja jestem ze Szczecina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Jak ktos jest chetny z Gdańska na miedz to niech sie odezwie piter@multicon.pl moze załątwie , zalezy od ilosci, wczesniej sam robilem bloki www.watercooling.prv.pl i www.4max.com.pl ale ostatnio nie było miedzi to przestałęm :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 10 dolcow , a ile ten nuget wazyl??? PS. Tata jest Soliderem???wazylo cos kolo 800-1000g Tata byl ruskim ustawiac maszynke do wiercenia dziur pod ladunki wybuchowe w kopalni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...