Skocz do zawartości
Gość

Miedz

Rekomendowane odpowiedzi

ten temat na starym forum był poruszany idzięki temu dowiedziałem się że we Wrocławiu jest sklep gdzie sprzedają czystą miedź w kostkach. Pojechałem, wybrałem taką niedużą i tu pierwsza niespodzianka....1,5kg żywej wagi a zaraz potem druga niespodzianka cena 60PLN a kostka nieduża 60x70x35mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten temat na starym forum był poruszany idzięki temu dowiedziałem się że we Wrocławiu jest sklep gdzie sprzedają czystą miedź w kostkach. Pojechałem, wybrałem taką niedużą i tu pierwsza niespodzianka....1,5kg żywej wagi a zaraz potem druga niespodzianka cena 60PLN a kostka nieduża 60x70x35mm

przeplaciles ja kupowalem dwie kostki 70x60x20 + 3plaszki 70x60x5 i zaplacilem 40 albo 45 zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miedź w detalu kosztuje ok. 25 zł/kg (Brutto)

Materiał na blok 60x60x20 + 60x60x6 to troszkę poniżej 1kg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos jest chetny z Gdańska na miedz to niech sie odezwie piter@multicon.pl moze załątwie , zalezy od ilosci, wczesniej sam robilem bloki www.watercooling.prv.pl i www.4max.com.pl ale ostatnio nie było miedzi to przestałęm :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 dolcow , a ile ten nuget wazyl??? PS. Tata jest Soliderem???

wazylo cos kolo 800-1000g Tata byl ruskim ustawiac maszynke do wiercenia dziur pod ladunki wybuchowe w kopalni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...