KGB Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 KV7 jest spoko ,sa z nia male jazdy ,ale jak bym mial forse to bym kupil przeciwnik sie poprostu nie wyluzowal ;-) ,mial male problemy ;-) i sie zniechecil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 KV7 jest spoko ,sa z nia male jazdy ,ale jak bym mial forse to bym kupil przeciwnik sie poprostu nie wyluzowal ;-) ,mial male problemy ;-) i sie zniechecil zniechęciłem się bo nie lubie jak coś raz tak dziala, a raz inaczej :) KV7 teraz stoi na mojej szawce i czeka na nowego właściciela. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 przeciwnik napisz cos o 8KRAI bo niektorzy probuja tu insynlowac ze ta plyta nie nadaje sie do o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 przeciwnik napisz cos o 8KRAI bo niektorzy probuja tu insynlowac ze ta plyta nie nadaje sie do o/c teraz jade na FSB 220 właśnie na 8KRAI. Płyta naprawdę jest rewelacyjna. w 100% dziala wszystko ok. no może w 99 :) nie dziala mi głośniczek który zawsze pika przy uruchamianiu. może gdzieś w biosie się to ustawia? bo na bank jest dobrze podłaczony. napięcia trzyma bardzo dobrze. niby ma 2 fazowe zasilanie. a napięcia mi lepiej trzyma od wcześniejszej 8KRA2+ ( mieżone miernikiem) co moge jeszcze napisac. 8O Poprostu jest bezproblemowa i dobra do oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 przeciwnik napisz cos o 8KRAI bo niektorzy probuja tu insynlowac ze ta plyta nie nadaje sie do o/c teraz jade na FSB 220 właśnie na 8KRAI. Płyta naprawdę jest rewelacyjna. w 100% dziala wszystko ok. no może w 99 :) nie dziala mi głośniczek który zawsze pika przy uruchamianiu. może gdzieś w biosie się to ustawia? bo na bank jest dobrze podłaczony. napięcia trzyma bardzo dobrze. niby ma 2 fazowe zasilanie. a napięcia mi lepiej trzyma od wcześniejszej 8KRA2+ ( mieżone miernikiem) co moge jeszcze napisac. 8O Poprostu jest bezproblemowa i dobra do oc. Niemozliwe a slyszalem ze na KT600 sie nie da podkrecic 8O :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 przeciwnik napisz cos o 8KRAI bo niektorzy probuja tu insynlowac ze ta plyta nie nadaje sie do o/c teraz jade na FSB 220 właśnie na 8KRAI. Płyta naprawdę jest rewelacyjna. w 100% dziala wszystko ok. no może w 99 :) nie dziala mi głośniczek który zawsze pika przy uruchamianiu. może gdzieś w biosie się to ustawia? bo na bank jest dobrze podłaczony. napięcia trzyma bardzo dobrze. niby ma 2 fazowe zasilanie. a napięcia mi lepiej trzyma od wcześniejszej 8KRA2+ ( mieżone miernikiem) co moge jeszcze napisac. 8O Poprostu jest bezproblemowa i dobra do oc. Niemozliwe a slyszalem ze na KT600 sie nie da podkrecic 8O :twisted: no bo jak ma sie dac podkrecac jak sie nie da podkrecac jak nie wierzycie to zapytajcie RIKERa i BARTONa :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...