Slayer Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Nie mam pojęcia, gdzie znajduje sie ta ,,niby" zworka- jumper, bo w instrukcjii g.pisze i nic tam nie ma o zmianach biosu. Kompletna bzdura! Mam flasher, bios nowy też i nie mogę nic zrobić. Robił to ktoś już? Ma ktoś jeszcze taką płytę? Dajcie dobrą radę- tylko mi tu bez tekstów- zmień sobie płytę :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Nie mam pojęcia, gdzie znajduje sie ta ,,niby" zworka- jumper, bo w instrukcjii g.pisze i nic tam nie ma o zmianach biosu. Kompletna bzdura! Mam flasher, bios nowy też i nie mogę nic zrobić. Robił to ktoś już? Ma ktoś jeszcze taką płytę? Dajcie dobrą radę- tylko mi tu bez tekstów- zmień sobie płytę :lol: 8) A co ci szkodzi doplacic te 100zł i kupic płytę "o niebo" lepszą??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 zmin sobie plyte :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Wiedziałem. Sorki, ale muszę to napisać- JESTEŚCIE ZWYKŁYMI LAMERAMI :evil: Pytam sie o coś, a wy tu mi #@%@^^ piszecie. Nic do dodania- jak tak ma być, to ja rezygnuję z forum :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 znajdz na plycie kosc biosu obok powinna byc ta zworka powinno byc tez cos napisane na samej plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...