piotr19772 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Wiatm Mam pytanie czy zestaw Zalamana CNPS 7000 Cu będzie pasował na płytę Solteka SL-85DR3-C w obudowie Modecoma Prostation, jest tam trochę miejsca i się zastanawiam czy siętam zmieści ;) Przeczytałem o tym wentylu dużo dobrego ma Tweak.pl Zdjecie wnętrza obudowy 97 KB http://www.a40.wz.cz/plyty/wentyl.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 jesli plyta ma dziury wokol socketa i do zasilacza jest troche miejsca to wejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr19772 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 jesli plyta ma dziury wokol socketa i do zasilacza jest troche miejsca to wejdzieWitam Może nie dodałem ale płyta jest pod P4 i Celeron ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...