GustafGustaf Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Mam pytanie czy mozna jakos zmienic fakt ze przez pierwsze sekundy przy polaczeniu dzwonka prawie nie slychac, a dopiero potem wlacza sie w danej glosnosci? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Na pewno masz włączoną głośność dzwonka na "narastająco". Zmień na wartość jaką chcesz i od razu będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GustafGustaf Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 O to chodzi ze dzwiek narastajacy mam wylaczony. Zapomnialem tego dodac wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOLG Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 T630 i mam to samo,narastający wyłączony,a on jakby nie mógł od razu dzwonić,najpierw wibruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Mam T610 i też ten sam problem (narastający wyłączony), to chyba tak już musi być :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...