Jaro87 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Witam. Ma ktoś z Was może taką "srebrną" uszczelkę "U" ? Może wie ktoś z was jak taką zrobić? Bo malowanie raczej odpada :( Dokładnie chodzi mi o coś takiego: Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 sproboj pomalowac farba w sprayu chrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Wydaje mi się, że odpadnie podczas zakładania uszczelki lub z upływem czasu. Próbował może ktoś ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Rynienka ozdobna srebrna do fiata 125/126 .. z lat 80-90... miałem w garazu cos takiego.. crebrna tasiemka oblana w acrylu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=22961532 tu jest coś Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...