elmo Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zainstalowane i wyniki szokujące, na moim konfigu: 3DMark 2001SE(330) nVIDIA 30.82 WHQL - 4750marków Omega KX 1.1.82 - 4725marków + znacznie lepsza jakość tekstur tak trzymać chłopaki z Omega !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 dajcie jakiegos konkretnego linka bo fraz daje [gluteus maximus]i sie sciagac nieda.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 A PROSZĘ: http://www.omegacorner.com/ JA NATOMIAST JESTEM DO NICH BARDZO NA NIE!!! JAKOŚC OBRAZU NIEWIELE ALBO WCALE NIE LEPSZA -WYDAJNOŚC SŁABSZA A POZA TYM COŚ KNOCĄ TRZEBA PO NICH DOBRZE CAŁY REJESRT I ŚMIECI WYCZYŚCIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 GLExcess 1.2 1024x768 32bit nVIDIA 30.82 - 4155punktów Omega 1.1.82 - 4045punktów tu już troszke gorzej, ale dla tej jakości warto :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Bartezjusz mozesz jasniej? jaki bajzel ponich miales? niestabilne sa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 u mnie na radku jakosc d3d podjechala nieznacznie do gory ale quak3 wygladal tragicznie wjec je wywalilem natychmiast!!!!!!!!!tylko w to gram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Rave nie przejmuj się spadkiem wydajności (i tak znikłym) bo na twoim wypaśnym konfigu i tak tego nie zauważysz :D a stabilne są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Bartezjusz mozesz jasniej? jaki bajzel ponich miales? niestabilne sa? co do ich stabilności to nie miałem zastrzeżen ale pozostawiają niezły syf w rejestrach itp. i potem ciężko bez detonator-destroyera się ich pozbyć "do czysta" ale zainstaluj i oceń sam-niczym nie ryzykujesz pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 wlasnie zalezy mi na jaksci bo zapas mocy to mam ogromny i sie nieprzjmuje ale nielubie miec balaganu przed ktorym bartezusz mnie ostrzegl wiec niewiem teraz troche przystopowalem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 no to żeby nie być gołosłowy-zainstalowałem je ponownie i co??? zwisy w 3dmarku - dygotanie obrazu i zabawa od nowa -deinstalacja sterów,wdm itp i ponowne reinstalacja directx więc OMEGO TO SHIT-PRZYNAJMNIEJ U MNIE NIE MA TO JAK 29.42 KUB 30.30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 u mnie na radku jakosc d3d podjechala nieznacznie do gory ale quak3 wygladal tragicznie wjec je wywalilem natychmiast!!!!!!!!!tylko w to gram :Dto sa omegi do ati ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 u mnie na radku jakosc d3d podjechala nieznacznie do gory ale quak3 wygladal tragicznie wjec je wywalilem natychmiast!!!!!!!!!tylko w to gram :Dto sa omegi do ati ??? są i do nvidii i do ati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Ja tam nie mam z nimi żadnego problemu chodzą fajnie obraz lepszy i nie widze żadnej różnicy między zwykłymi sterami!! :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 no to żeby nie być gołosłowy-zainstalowałem je ponownie i co??? zwisy w 3dmarku - dygotanie obrazu i zabawa od nowa -deinstalacja sterów,wdm itp i ponowne reinstalacja directx więc OMEGO TO SHIT-PRZYNAJMNIEJ U MNIE NIE MA TO JAK 29.42 KUB 30.30 ja już instalowałem 3 wersje Omega driverów 29.42, 1.0.80 i 1.1.82 i pomiędzy nimi dętki od nvidia i jakoś nie miałem problemów HQ12 u mnie kwak3 i kwak2 (z łatkoą max 0.37 :) ) wyglądają wyczepiście, nie wiem jakie optymalizacje robi omega dla Ati - może idą na wydajność nie na jakość :? w każdym razie te dla nvidii są wyrąbiste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 HQ12 Po co ci lepsza jakosc obrazu na Radku, przeciez i tak jest wyjebista w porownaniu z moim Shitem "Made in China" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Ja przechodzę na Omega Drivers ze względu na gry, które chodzą trochę płynniej w trybie Performance, trybu Quality (mniej wydajnego) nie używam bo jakość obrazu jest wystarczająco dobra u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...